Špansko, Nova Galerija, 45m2, luksuzno!

K2 nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Špansko, Stenjevec, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/556-6655

Oglas je aktivan od 01.12.2020.
Oglas pregledan: 2018 puta
Šifra oglasa: 4534998

Cijena:
166.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 45,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2008
Energetski certifikat: B
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se 1,5 sobni stan 45 m2, 2. kat, Zagrebačka Avenija.
Stan se sastoji od hodnika, kupaonice + wc, kuhinje, dnevnog boravka, prostora za spavanje i velike loggie koja pruža predivan pogled na skoro cijeli Zagreb. 
Ovaj lijep, moderan, luksuzno namješten i funkcionalan stan nalazi se u Novoj Galeriji pored hotela Antunović.
Stan se prodaje potpuno namješten, sav namještaj rađen je po mjeri (veliki ugradbeni ormar na ulazu, moderna kuhinja i odvojen prostor sa bračnim krevetom).
Opremljen je etažnim plinskim grijanjem, klimom (Mitsubishi), protuprovalnim vratima, aluminijskom stolarijom sa roletama na struju, parketima i keramikom ekstra klase, sanitarijama prve klase – Laufen, Sony UHD TV-om od 140cm (više od 40 domaćih i stranih programa), perilicom za posuđe i kvalitetnom perilicom za rublje, visina stropa 270 cm. Stan je orijentiran na sjever (tiha strana nove galerije i nije odmah uz Zagrebačku Aveniju kao južna strana) stoga je ugodan za boravak odnosno život. Stan posjeduje ogromnu i zatvorenu loggu koja pruža panoramski pogled na Sljeme. Loggia je zatvorena kvalitetno, te se stan tako povećao za nekoliko m2. Do javnog prijevoza ima svega 100m (bus i tramvaj) i 5min hoda od City Centra. Zgrada je vrlo kvalitetno sagrađena, stoga ima vrlo dobru toplinsku izolaciju i tako vrlo male režije!!!
Sve je u mramoru i jako reprezentativno. U zgradi postoji postoji i wellnes centar, 3 restorana (Il Camino, Urban Grill i Food Box) kafić PURE, stomatolog, kemijska čistionica, javni bilježnik i teretana Gyms4you. Dodatna garažna parkirna mjesta je moguće iznajmiti ili kupiti. Postoji mogućnost zakupa više parkirnih mjesta po potrebi. Zgrada ima centralni sustav za smeće pored svakog ulaza za lift – nema nošenja smeća kroz liftove ili stubište do kontejnera, domar, održavanje i čišćenje zajedničkih prostorija, održavanje zelenih površina, čišćenje snijega i sl.
Režije su niske (cca. 600kn), zgrada ima energetski certifikat \"B\", stan se nalazi u sredini zgrade što je prednost i zimi i ljeti.
Uz stan je moguće kupiti i garažno parkirno mjesto, ali nije uvjet.
Dodatne informacije na 091 518 4526.
 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga