Ovaj oglas je istekao!

Pula, Šijana, prekrasan trosobni obiteljski stan sa vrtom i garažom

Lokacija  Šijana, Pula, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/900-6656, 052/354-434

Oglas pregledan: 468 puta
Šifra oglasa: 5121772

Cijena:
207.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Sobnost: 3-sobni
Površina: 75,49 m²
Grijanje: plinske peći
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2008
Kat: visoko prizemlje
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: samostojeća garaža
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Prodajemo komforan stan u visokom prizemlju novije zgrade kvalitetne gradnje, stambene površine 75,49 m2 te garaže u vlasništvu od 18 m2.
Sastoji se od ulaznog hodnika, spavaće sobe, dječje sobe s izlazom na balkon, kupaonice, ostave koju je vlasnik prenamijenio u dodatni sanitarni čvor, ugodnog dnevnog prostora koji obuhvaća kuhinju, divna osvijetljena loggia koja se naknadno kompletno zatvorila PVC stolarijom kako bi se dobilo dodatnog zatvorenog prostora te se trenutno koristi kao komotna blagovaona te u komunikaciji sa kuhinjom i blagovaonom se nalazi dnevni boravak. Stan se prodaje kompletno namješten te opremljen PVC stolarijom , izuzetnom klimatskom jedinicom, grijanje putem etažnog centralnog na gradski plin, sva brojila odvojena, kvalitetna hidromasažna tuš kabina, alarmni sustav. Uz stan se prodaje i garaža od 18 m2 te lijepi vrt u vlasništvu kao i parkirno vanjsko mjesto.
Odlična nekretnina za obiteljski život ali i zbog svih popratnih svojstva idealna i kao investicija za turistički i cjelogodišnji najam.

Šifra objekta: S-1291

Energetska klasa: U izradi

Kontakt: Ivana Popović, [email protected], +385 91 900 6656

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.