Ovaj oglas je prodan!

PULA-ŠIJANA,dvosoban stan, 2 kat , 54,87m2, PRIMAJU SE REZERVACIJE

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šijana, Pula, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  095/277-7177

Oglas pregledan: 750 puta
Šifra oglasa: 5095250

Cijena:
134.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 54,87 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2022
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U ponudi ima mo novi projekt koji će se graditi u dijelu Pule koji se zove Šijana, na mirnoj lokaciji, a u blizini svih relevantnih  sadržaja za život. Riječ je o projektu s ukupno 9 stambenih zgrada sa ukupno 35 stanova.
Na prodaju je stan oznake „S3“ koji se nalazi u zgradi broj 8 na drugom, ujedno i zadnjem katu. Stan se sastoji od: predprostora, 2 spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice i natkrivene terase. Spremište SP3 i jedno parkirno mjesto P3 pripadaju navedenom stanu. Ukupna neto kvadratura stana s spremištem i parkirnim mjestom iznosi 54,87 m2.
Stan je jugozapadne orijentacije,  a uz klima uređaje postoji mogućnost grijanja na peć na pelete ili drva. Stan se kupuje po principu „ključ u ruke“, sa kompletno opremljenom kupaonicom.
Vrlo kvalitetna gradnja s visokim energetskim certifikatom, termo fasadom, etažnim sistemom grijanja i hlađenja sa inverter klimama u dnevnoj prostoriji i svim spavaćim sobama, vrhunska talijanska keramika i laminati prve klase, protuprovalna vrata, stolarija izrađena od visoko kvalitetnih PVC profila, ostakljena dvostrukim IZO staklom punjenim argonom, električna podna grijanja u kupaonicama.
Planirani završetak se očekuje krajem, 2023 godine.
PRIMAJU SE REZERVACIJE!
Budući kupac NE plaća porez na promet nekretnina od 3%, već  agencijsku proviziju u skladu s odredbama poduzeća u iznosu od 2% + PDV.