Penthouse u novogradnji sa ogromnom terasom

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veli vrh, Pula, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 24.01.2023.
Oglas pregledan: 1346 puta
Šifra oglasa: 5171760

Cijena:
320.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 5-sobni i više
Površina: 107,26 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Penthause u Novogradnji sa ogromnom terasom.
Prodaje se Penthouse od 107 m2, smješten u novogradnji u pulskom naselju Veli Vrh u mirnom okruženju ,a stambena zgrade broji ukupno četiri stana, gdje svaki stan ima svoju garažu, vanjsko parkirno mjesto kao i ostavu.
Objekt se je na kraju ulice i sa sijeverne strane okružen šumom, a sa Penthousa pruža se lijepi pogled na ovo mirno naselje i gradu. Stan se sastoji od tri spavače sobe ,od kojih jedna ima svoje kupatilo i vlastiti balkon, dok druge dvije sobe imaju zajedničko kupatilo ,na južnoj strani velikog prostora predviđenog za kuhinju ,blagovaonu i dnevni boravak iz kojeg se izlazi na jako veliku terasu.
Penthouse raspolaže sa vlastitom garažom, vanjskim parkirnim mjestom kao i ostavom u prizemlju. Ova novogradnja izuzetno je dobro građena ,fasada sa kvalitetnom izolacijom,10 cm stiropora +završna akrilna žbuka, vanjska PVC stolarija sa komarnicima i roletama. Podovi su od kvalitetne keramike sa podnim grijanjem , svi prostori su klimatizirani, kupatila opremljena kompletnom sanitarijom.
Zgrada je u završnoj fazi uređenja i kompletno sa okolišem biti će spremna za useljenje na jesen 2023. godine.
UDALJENOSTI: Trgovine prehrane / banka / pošta / ljekarna: 2 km Zaobilaznica: 2 km Benzinska pumpa: 1 km Osnovna škola: 1 km Autobusni kolodvor (međugradski): 3 km City Mall / Supermarketi: 3 km Centar grada / bolnica / fakultet / škole: 3 km Plaža / more: 2 km

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga