Ovaj oglas je istekao!

Prodaja - Novouređeni stan 80m2 - Radnički dol(Britanski trg)

Specto nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb

Telefon  091/455-8000, 098/185-8224

Oglas pregledan: 730 puta
Šifra oglasa: 5229625

Cijena:
380.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 80,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 1939
Energetski certifikat: U izradi
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodajemo kompletno adaptirani i opremljeni stan površine 80m2 u visokom prizemlju zgrade izgrađene 1939. godine, na Radničkom dolu u neposrednoj blizni Britanskog trga.
Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, balkona, vešeraja, gostinjskog wc-a i 2 spavaće sobe s 2 kupaonice.
Grijanje je centralno etažno plinsko.
Stan je temeljito i potpuno luksuzno renoviran 2023. godine: vanjska nova drvena stolarija s termo staklima napravljena u originalnom obliku, vrhunske termo rolete na automatsko podizanje/spuštanje, kompletno nova stolarija, sve nove instalacije – struje, vode, grijanja, novi podovi od vrhunskog hrasta, visoki stropovi, stropne i podne izolacije, premium sanitarije, etažno Viessmann centralno grijanje, Premium sustav hlađenja sa 4 unutarnje i jednom vanjskom jedinicom, uređeno spremište s provedenom vodom i strujom te premium uređajem za pročišćavanje vode, itd.
Zgrada ima nedavno obnovljenu prednju fasadu dok je zadnja fasada prijavljena za program obnove fasada koji je subvencioniran od strane Grada Zagreba. 
Vlasništvo 1/1, etažirano.
 
SPECTO NEKRETNINE D.O.O.
Trnjanska cesta 71
ZAGREB