Ovaj oglas je istekao!

Prilika: Moderan stan (36 m2), 2-S, Trešnjevka

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 196 puta
Šifra oglasa: 4662307

Cijena:
85.455 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 35,83 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2003
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na odličnoj lokaciji na Trešnjevci prodaje se uredan dvosoban stan površine 34,22 m2 na posljednjem 3. katu zgrade izgrađene 2003. godine (bez lifta). Stan je vrlo uredan, odmah useljiv i u potresu zgrada je prošla bez ikakvih oštećenja, sa zelenom naljepnicom.
 
Stan se sastoji od ulaznog hodnika, spavaće sobe (8,84 m2), kupaonice i WC-a, kuhinje/dnevnog boravka/blagavaonice (15 m2) i terase tlocrne površine 4,70 m2 na južnoj strani. Uz stan dolazi i ostava površine 3,22 m2. Parking u krugu zgrade je javni nenaplatni, uvijek se pronađe slobodnih mjesta, režije su od 400 do 600 kn s uključenom pričuvom koja iznosi 80 kn.
 
Stan ima protuprovalna vrata, kompletno je namješten s novom kuhinjom i aparatima (koje ostaju u stanu), perilicom rublja. U stanu je etažno plinsko grijanje s Vailant bojlerom, ugrađeni su PVC prozori s termo izolacijskim izo staklima, alu roleta što stanu osigurava sjajnu toplinsku i zvučnu izolaciju, hrastov parket i keramičke pločice. Iznad stana je betonska deka pa tek onda krovište. Zgrada je betonske konstrukcije novije gradnje, te nema nikakvih oštećenja.
 
Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u obiteljskom kvartu, u neposrednoj blizini su osnovna škola, dječji vrtić, ljekarna, trgovački centri, trešnjevačka tržnica, Vivas bar, autobusna i tramvaj stanica, te svi ostali društveni sadržaji.
 
Stan je odlična prilika.
 
Cijena stana iznosi 2.385 EUR/m2
Vlasnički list i ostali papiri su uredni, te se stan može kupiti kreditom banke.
www.sanpatrik.eu