Predivan stan u kamenoj kući TOP lokacija

Terra Real Estate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Brtonigla, Istarska

Telefon  091/882-5615

Oglas je aktivan od 31.01.2023.
Oglas pregledan: 990 puta
Šifra oglasa: 5178350

Cijena:
215.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 5-sobni i više
Površina: 68,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Ova jedinstvena nekretnina nalazi se u Brtonigli.Brtonigla je predivan Istarski gradić smješten na brežuljku okružen vinogradima i maslinicima.Poznat po festivalima i raznim događanjima.
Ovaj atraktivan apartman,sa uhodanom turističkom djelatnosti, kategoriziran sa 4*  jedinstvena je prilika kao investicija u turizam.
Stan se nalazi u tradicionalnoj Istarskoj kamenoj kući s romantičnim pogledom prema moru,divnim zalascima sunca i skrivenom terasom na krovu zgrade.Stan ima svoj privatni ulaz.Sastoji se od 2 spavaće sobe,2 kupaonice,potpuno opremljene kuhinje sa blagavaonom te dvije terase.
Opremljen je sa 3 klima uređaja i grijanjem na električne radiatore.
Kuća je građena početkom 20.stoljeća,zadnja renovacija bila je 2021.g kada je stan opremljen kompletno novim namještajem,te kompletno uređena i opremljena krovna terasa.
Ova top lokacija udaljena 15min od slovenske granice,10 min od Novigrada,Umaga,Grožnjana,Motovuna,5min od parka Istralandia i 10tak minuta od mora i turističkih sadržaja.
U neposrednoj blizini stana nalaze se tradicionalni restorani vrhunske kvalitete te vinski podrumi,pješačke i biciklističke staze,a u blizini možete igrati golf,tenis,plivati i jedriti.
Besplatan parking 15-20m od stana.
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga