Ovaj oglas je istekao!

Moderan stan (72 m2), 4-S, tramvaj, odlična lokacija, G. Dubrava

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gornja Dubrava, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 770 puta
Šifra oglasa: 4815546

Cijena:
145.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 72,04 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 1983
Građevinska dozvola: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

U urbanom i mirnom dijelu Gornje Dubrave prodaje se četverosobni stan stambene površine 72 m2 na 2. katu etažirane kuće s tri stambene jedinice. Stan je izgrađen 1983. godine i potpuno adaptiran 2012. godine, u potresu prošao bez ikakvih oštećenja.
 
Stan oznake S4 sastoji se od stubišta, hodnika, kupaonice, kuhinje, blagavaonice, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, balkona (tlocrtne površine 9 m2) i tavana - ostave (tlocrtne površine 72 m2; zbog visine ispod 2 metra površina se množi s koeficijentom 0,35, te je obračunski 25 m2).
 
Stan je potpuno adaptiran 2012. godine (mjenjane i sve cijevi), dok je zadnje uređenje bilo 2021. godine; ima poseban ulaz, te svoja brojila za struju i plin (centralno etažno plinsko grijanje). Na objektu se nalazi toplinska stiropor fasada 10 cm.
 
Stan se nalazi na odličnoj, strateškoj lokaciji, u mirnom dijelu Dubrave, a u neposrednoj blizini stana je tramvajska stanica na Aveniji Dubrava (5 minuta hoda), osnovna škola, dječji vrtići, dom zdravlja Zagreb-istok (Grižanska ulica), ljekarna, tržnica Dubrava, sportsko-rekreativni centra Klaka, Nova bolnica, svi dućani, te trgovački centar Garden Mall što daje vrhunsku kvalitetu života novom vlasniku.
 
Ispred objekta, u ulici je nenaplatni parking. Stan je idealan za život obitelji ili kao invesiticija za dugoročan najam.
 
Vlasništvo 1/1, bez tereta.
Stan i cijeli objekt su etažirani, vlasnički list i ostali papiri su uredni, te se stan može kupiti kreditom banke.