Ovaj oglas je prodan!

Moderan projekt u Ližnjanu, stan s pogledom na more, Ližnjan

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ližnjan, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  095/277-7177

Oglas pregledan: 612 puta
Šifra oglasa: 5158937

Cijena:
205.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 65,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2022
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Novi moderan projekt u Ližnjanu koji se sastoji od 4 samostojećih višeobiteljskih stambenih građevina A,B,C i D. Svaka građevina ima dvije nadzemne etaže, katnosti P+1. Svim stambenim jedinicama osigurano je jedno parkirno mjesto na otvorenom dimenzija 2,50 x 5,00 m' i spremište unutar građevine. Stanovima u prizemlju pripada vrt, a stanovi na katu će imati pogled na more.
Na prodaju je stan \"D3\" na prvom katu koji će se sastojati od: hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, lođe, površine 59.85 m2. Stanu će pripadati vanjsko spremište (1,96 m2) te jedno parkirno mjesto ispred ulaza zgrade (3.13 m2). Ukupna kvadratura stana: 64.94 m2.
Moderna i kvalitetna gradnja, klima uređaji će biti postavljeni u svakoj sobi, podno grijanje u kupaonici, komarnici na prozorima.
U blizini lokacije izgradnje nalazi se općinski vrtić, osnovna škola, dom zdravlja, općina, pošta i ljekarna.
*Svi zainteresirani potencijalni kupci mogu dobiti sve informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naše agencije isključivo uz prethodno potpisivanje Zapisnika o razgledavanju nekretnina.*