Ovaj oglas je istekao!

MODERAN PROJEKT DUBRAVA - RETKOVEC, STAN 3-S (78 M2), VRT, TRAMVAJ

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Retkovec, Donja Dubrava, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 784 puta
Šifra oglasa: 4777975

Cijena:
189.456 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 78,94 m²
Grijanje: plin etažno
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2021
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U zagrebačkom kvartu Dubrava, naselju Retkovec na urbanoj lokaciji smjestila se moderna i arhitektonski kvalitetno projektirana manja stambena zgrada na četiri nadzemne etaža (podzemna garaža na -1, prizemlje i tri kata) i s ukupno 13 stambenih jedinica. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini svih društvenih sadržaja i 200 metara od tramvajske stanice na Aveniji Dubrava.
 
U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi društveni sadržaji, više dječjih vrtića, osnovnih škola, ljekarna, dom zdravlja, supermarket, tržnica, pošta, restorani, caffe-barovi, kvartovski shopping centar Garden mall, sportsko-rekreativni centar Klaka.
 
Stan S1 nalazi se u prizemlju i sastoji od ulaznog prostora, dvije spavaće sobe (12,5 i 7 m2), kupaonice, gostinskog WC-a, kuhinje, blagovaonice s dnevnim boravkom, balkona (11 m2), vrta (60 m2), spremišta i vanjskog parkirnog mjesta; sve neto obračunske površine 78,94 m2.
 
U izgradnji zgrade koriste se visokokvalitetni materijali i oprema, te će biti energetskog certifikata A. Zgrada se gradi od armirano betonske (AB) konstrukcije i ima maksimalnu otpornost na potrese u skladu s hrvatskim zakonima.
 
Uz svaki stan dolazi vanjsko parkirno mjesto i spremište. Investitor je zagrebačka tvrtka s dokazanom kvalitetom u građevinskom sektoru.
 
OPIS STANA:
Stan S1 - prizemlje - stambena površina 60,62 m2 (2 spavaće sobe + kupaonica + WC) + balkon + vrt + spremište + vanjsko parkirno mjesto = 189.456 EUR
 
Vlasništvo je uredno 1/1.
Mogućnost kupnje kreditom banke.
Datum useljenja: 10/2022
Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.
www.sanpatrik.eu