Ovaj oglas je prodan!

Medulin, dvosoban stan na drugom katu 62m2, novo u ponudi

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177

Oglas pregledan: 778 puta
Šifra oglasa: 5108363

Cijena:
171.388 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 61,21 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2022
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

NOVO U PONUDI!
U ponudi imamo novi projekt manje stambene zgrade s ukupno 6 stanova, po dva stana na svakom katu. U ponudi su 4 stana, dva u prizemlju i dva na drugom, ujedno i zadnjem katu zgrade. Dva stana na prvom katu nisu u ponudi. Stanovi imaju stambenu površinu od 52m2-62 m2, svi s dvije spavaće sobe + dnevni dio. Na prodaju je stan oznake „F“ na drugom katu površine 61,21 m2. Sastoji se od dnevnog boravka i kuhinje, dvije spavaće sobe, kupaonice i balkona.
Parkirno mjesto se kupuje dodatno - budući kupac može birat između kupovine vanjskog parkirnog mjesta i garaže, a ovisno o raspoloživosti u trenutku kupnje.
Stan se prodaje po sistemu „ključ u ruke“, s ugrađenom PVC stolarijom, protuprovalnim vratima, sobnim vratima, provedenim instalacijama struje i vode, postavljenom keramikom i laminatom, sanitarijama u kupaonici i jednim inverter klima uređajem.
Planirani završetak radova kraj 2023.godine.Plaćanje po fazama gradnje.Budući kupac ne plaća porez na promet nekretnina od 3%!
*Svi zainteresirani potencijalni kupci mogu dobiti sve informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naše agencije isključivo uz prethodno potpisivanje Zapisnika o razgledavanju nekretnina.*