Ovaj oglas je istekao!

MAKSIMIR - Klanjčić - VRLO ZANIMLJIV I ODRŽAVAN 4-SOB. STAN, 2. KAT

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Maksimir, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas pregledan: 1302 puta
Šifra oglasa: 4965528

Cijena:
136.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 65,27 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 1960
Energetski certifikat: C
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Tel.: +385 95 855 9812
[email protected]
 
Ovaj šarmantan i funkcionalan manji 4-sob. stan od (NETTO 62,90 m2) nalazi se na 2/2 katu manje stambene zgrade sagrađene u naselju Maksimir, na početku ulice Klanjčić.
U neposrednoj blizini nekretnine nalazi se OŠ, dječji vrtić, nekoliko bolnica (KBC Rebro, Jordanovac, Merkur, Srebrnjak, Petrova, Vuk Vrhovec), nekoliko fakulteta, nekoliko srednjih škola, javni prijevoz, Park Maksimir...
Stan se sastoji od svijetlog dnevnog boravka, tri manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, hodnika, kupaonice i balkona. Stanu pripada i spremište u prizemlju (upisano u zemljišne knjige). U tavanski prostor iznad stana se ulazi isključivo kroz hodnik stana pa je jedino ovaj stan u slušnosti nad tavanom koji se proteže cijelom površinom stana (visina vrha tavana je 175 cm).
Na zgradi je 2020. godine promijenjen novi krov i stavljena nova fasada (suvlasnici zgrade su to samo isfinancirali pa nema opterećenja po pričuvi).
Grijanje stana trenutno je etažno plinsko na plinske peći, ali postoji mogućnost uvođenja plinskog centralnog etažnog grijanja.
Orijentacija stana je istok-jug-zapad.
Stan je uredno održavan pa nisu nužno hitna veća ulaganja u nekretninu (potrebno je ofarbati zidove u urediti vanjsku stolariju).
Vlasništvo nekretnine je uredno, te je moguća kupnja putem kredita Banke.
Ovu nekretninu bi preporučili mlađoj obitelji s djecom radi izuzetne lokacije i svih javih sadržaja u blizini, ili investitorima kao vrlo dobru investiciju (stan u ovom stanju može postići najam od 600 €/mj.)
 
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!