Ovaj oglas je istekao!

Luksuzan stan 2-S (56 m2), dva parkinga, balkon, Šestine

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Lukšić, Črnomerec, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 4705248

Cijena:
135.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 56,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2008
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se dvosoban stan površine 45 m2 na 1. katu zgrade izgrađene 2008. godine po visokim standardima gradnje, smješten na jednom od najljepših podsljemenskih proplanaka, u Šestinama, udaljen desetak minuta od centra grada.
 
Stan se sastoji od: hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice i balkona, površine 45 m2, dok stanu pripada i ostava površine 9 m2 s protuprovalnim vratima, te dva parking mjesta ispred zgrade, sve ukupne površine 56 m2.
 
U cijenu je uključen namještaj i kućanski aparati (TV, kuhinjski aparati, perilica suđa, perilica rublja), dok kupnjom stana postajete suvlasnik predivnog vrta površine 1.000 m2 (samo za stanare zgrade) koji omogućava opuštanje u prirodi.
 
Zgrada je izgrađena 2008. godine po visokim standardima gradnje. Pri izgradnji objekta korišteni su vrhunski materijali i oprema, te najmoderniji sustavi gradnje kombinirani s klasičnom konstrukcijom objekta od armiranog betona i opeke, koje odlikuje visoka protupotresna otpornost.
 
Od luksuzne opreme izdvajamo alarmni sustav, aluminijsku stolariju, vrhunsku talijansku keramiku, podno grijanje u kupaonici, VAILLANT PRO bojler za etaćno centralno grijanje, BUDERUSradijatori, LAUFEN sanitarije s kupaonskim elementima, GROHEslavine u kupaonici, SAMSUNG klimatizacijski uređaj, BTICINO videoportafon i elektrooprema, STO - fasadni sistemi vrhunskih izolacijskih i estetskih svojstava, inox rukohvati na ogradi balkona, granitne obloge na stubištu i balkonskim klupicama.
 
Stan je smješten na jednom od najljepših podsljemenskih proplanaka. S balkona se pruža prekrasan pogled na Sljeme, Šestine i Kulmerove dvore. Do centra Zagreba stiže se za samo 7 minuta automobilom (12 minuta ZET-ovim autobusom, linija 128). Lokacija je prometno je povezana s centrom grada preko Sv. Duha, Pantovčaka, Tuškanca te Mlinova i Mihaljevca. Autobusno stajalište nalazi se 2 minute od stana.
 
Vlasništvo 1/1.
Mogućnost kupnje kreditom banke.
www.sanpatrik.eu