Ovaj oglas je prodan!

Ližnjan, stan u luksuznom projektu 64m2, parking, ostava

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ližnjan, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas pregledan: 834 puta
Šifra oglasa: 5178348

Cijena:
195.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 64,76 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2022
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Prodajemo stan u izgradnji površine 60m2 s parkirnim mjestom i ostavom. Stan se nalazi u prvoj zgradi oznake „A“ u projektu urbanih vila modernog projekta u Ližnjanu na mirnoj lokaciji.
Stan se nalazi na prvom, ujedno i zadnjem katu, od ukupno 4 stana.
Sastoji se od hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevni boravkom s izlazom na lođu s koje se pruža pogled na more. Iz jedne spavaće sobe postoji izlaz na lođu. Stanu pripada jedno parkirno mjesto i ostava koja se nalazi na katu u blizini ulaza u stan.
Stan će biti opremljen: PVC stolarija u antracit boji s vanjske i unutarnje strane, svi prozori i balkonska vrata opremljeni su s roletama na elektro pogon i komarnicima, portafon, keramičke pločice I klase talijanskih proizvođača, antracit stolarijom s električnim roletama, protuprovalnim ulaznim vratima, podnim grijanjem u kupaonici, keramičke pločice I.klase, talijanska protuprovalna i protupožarna ulazna vrata u stan, sobna vrata izrađena s obostranim magnetnim bravam, kupaonski namještaj i oprema od renomiranih proizvođača, ugradbeni vodokotlić marke LIV, walk in tuš sa kanalicom, staklenom stijenom, u svim sobama telefonske i TV utičnice, grijanje i hlađenje klima uređajima – tri unutarnje i jedna vanjska jedinica, grijanje kupaonice je putem električnog podnog grijanja.
U blizini lokacije nalazi se općinski vrtić, osnovna škola, dom zdravlja, općina, pošta i ljekarna.
Budući kupac ne plaća porez na nekretnine!