Ovaj oglas je istekao!

Kompletno renoviran trosobni stan- Kotoriba + krovna terasa

Lokacija  Kotoriba, Međimurska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/596-1016, 099/596-1016

Oglas pregledan: 2915 puta
Šifra oglasa: 4472524

Cijena:
64.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Sobnost: 3-sobni
Površina: 59,00 m²
Tip gradnje: starogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 3 i više
Kat: 2. kat
Stanje nekretnine: odlično
Tip prozora: PVC
Vanjska vrata: vrata alu
Tip poda: parket masivni
Garaža: parkirno mjesto
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • klima
Blizina
  • autobus
  • dom zdravlja
  • osnovna škola
  • park ili šuma
  • vlak
  • vrtić

Opširnije o oglasu

Izuzetna prilika! Cijena je važeća samo za realizaciju do 9. 9. , a nakon toka pošto odlazimo iz hr do kraja mjeseca, pa cijena u 10mj. Zbog gubitka vrijednosti novca ide gore na realnijih 64900€ tj 1100€, a sada je samo 966€/m2. U vremenima gdje za cijenu ovog stana možeš napraviti na istoj lokaciji u gradnji samo papire, priključke i kupiti parcelu, za temelje treba još dodati i dalje, a majstora jedva ima, a kamoli dobrih. Zato iskoristite priliku da dođete na gotovo, sad i odmah dok još postoji, ako nađete povoljniji stan s svime što ovaj ima s takvom kvalitetom i lokacijom, tj tolikim sadržajem sveg potrebnog u blizini, a sve to u mirnom mjestu, dobijete popust :)
Prodaje se kompletno renovirani trosobni stan u samom centru kotoribe.
Izmjenjeno je apsulutno sve.
Dućan u prizemlju zgrade te još dva (metts. Konzum), ambulanta, ljekarna, 3 zubara, pošta, općina, pekarna, banka, lutrija, knjižnica, poljoapoteka, željezara, autobusna, željeznička stanica, pizzerija, kafići, tržnica utorkom i subotom, mesnica, frizerski saloni, sve u krugu od 50m, a ponešto do 100-200m. Vrtić i osnovna škola u blizini.
Otvorena krovna terasa najviša je točka u mjestu (osim crkve i signalnih tornjeva) odakle se pruža fenomenalni pogled na širu okolicu pa čak i ivančicu koji je također vidljiv i iz glavne spavaće sobe.
Zgrada je izuzetno kvalitene gradnje, ne kao nove zgrade koje se podignu brzo, pa po useljenu ubrzu pucaju, te se napuhuju zidovi i dižu podovi.
Bili smo u stanu uslijed zadnjeg potresa i možemo reći da je zgrada izuzetno izdržljiva.
Stan je renoviran u potpunosti. Dakle promjenjenje su kompletno sve instalacije, žice, vodovod, razvodna kutija.
Novi veliki prozori s troslojnim staklima ispunjenim plinom za dobru toplinsku i zvučnu izolaciju, rolo komarnicimi, za ljepši pogled kad ih netrebate, te rolete na struju.
Ulaz u stan je proširen te su montirana aluminijska vrata modernog dizajna.
Najekonomičnije grijanje na klimu i infracrvenu grijalicu smještenu iznad kutne garniture, s efektom topline sunca, koje grije predmete a ne zrak, te je visoke iskoristivosti i male potrošnje, bez podizanja prašine i isušivanja zraka.
U kupani je postavljeno infracrveno podno grijanje s programatorskim digitalnim termostatom gdje se može podesiti rad za svako doba dana za svaki dan u tjednu, pa da vas kupaonica čeka kako najviše odgovara vašim željama.
Sanitarija u stanu je grohe, a tuš kabina ima termostatsku automatsku mješalicu s kišnim tušem.
Presloženi su podovi (parketi) u dvijema velikim spavaćim sobama s prekrasnim uzorcima, te je postavljen novi parket u sobi na ulazu otvorenog koncepta koja služi kao dnevna i kuhinja.
Kuhinja ima otok za 2 ili 4/5 ljudi po potrebi, ugrađenu bijelu gorenje idukcijsku ploču na otoku za interakciju sa ukućanima te pogled prema van, što je mnogo ljepše nego prema zidu.
Sadrži puno ladičara, soft close ormarića, grohe pipu na izvlačenje u prostranom granitnom suduperu, te pećnicu s teleskopskim izvlačenjem i 6th sense frižider.
Moderna led rasvjeta, svijetla sa izmjenom boje i jačine, te gašenjem na daljinski u sobama.
Režije su male, s pričuvom, ljeto 300-400kn, zima oko 700kn.
Očitavanje vodovoda je digitalno, pa nema potrebe da vam netko ulazi u stan, a svi računi daju se očitati na internetu, te platiti online, tako da sve možete rješavati sami i iz inozemstva.
Zgrada ima portafon, a stanu pripada spremište u podrumu površine 4. 67m2.
Stan je renoviran perfekcionistički s pažnjom prema svakom detalju, a posebno funkcionalnosti i lakoći održavanja. Uloženo je puno vremena, novaca, truda i ljubavi u njega, te je spreman za nove vlasnike :)
Napomena za sve zaljubljenike u prirodu:
Kotoriba se nalazi u pojasu najvećeg rezervata u međimurju mali i veliki pažut, sa prekrasnom prirodom, starim rukavcima mure i drave, te bogatstvom biljnog i životinjskog svijeta. Ova prostranstva i ljepote dostojne su cjeloživotnog uživanja i istraživanja netaknute prirode.