Ovaj oglas je istekao!

Kajzerica - Podbrežje: Vrhunski stan, 3-S (80 m2), dva balkona, garaža

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kajzerica, Novi Zagreb - Zapad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 249 puta
Šifra oglasa: 4651764

Cijena:
183.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 80,00 m²
Grijanje: plin etažno
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2021
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Na odličnoj lokaciji, u popularnom zagrebačkom kvartu Kajzerici (Podbrežje) smjestila se kvalitetna i moderna novogradnja s ukupno četiri stambene jedinice. Kajzerica je kvart koji pruža visoku kvalitetu životu jer se u blizini nalazi sva potrebna infrastruktura. Zgrada se nalazi u blizini Zagrebačkog velesajma, Hipodroma, gradskog parka Bundek, Muzeja za suvremenu umjetnost, Avenue Malla. Osnovna škola, dječji vrtić, ljekarna, dom zdravlja, trgovine sve je u par minuta hoda.
 
Zgrada se gradi od armirano betonske (AB) konstrukcije i ima maksimalnu otpornost na potrese. Stanovi biti izgrađeni od vrhunskih materijala i opreme uz predviđeni energetski certifikat A razreda. Ugrađivati će se: Bosch sva oprema, podno grijanje ispod keramike, klima uređaj Daikin, toplinska izolacija kamena vuna 15 cm, unutrašnja izolacija stubišta od kamene vune, Sika hidroizolacija, troslojna PVC stolarija, rolete na struju, kaljeno staklo kao ograda na balkonima, protuprovalna i protupožarna vrata.
 
Uz stan dolazi i garažno parkirno mjesto iz kojeg se direktno izlazi na stubište zgrade. U garažama će biti instalirana voda i separator koji će spriječavati da eventualna curenja ulja iz automobila završe u kanalizaciji. Mogućnost kupnje dodatnog vanjskog parkirnog mjesta.
 
Stan S2 nalazi se na 1. katu i sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe (12,13 m2 i 7 m2), kupaonice, kuhinje, blagovaonice s dnevnim boravkom, gostinskog WC-a, dva balkona (zapad i jug) + garažno parkirno mjesto 26 m2; sve neto obračunske površine 79,56 m2.
 
Stan S2 - 1. kat - stambena površina 59,28 m2 (2 spavaće sobe + kupaonica + WC) + dva balkona + garažno parkirno mjesto = 183.000 EUR
 
Vlasništvo je uredno 1/1.
Datum useljenja: 02/2022
Mogućnost kupnje kreditom banke.
www.sanpatrik.eu