Ovaj oglas je istekao!

Jarun, 3-sobni, 88,01 m2, NOVOGRADNJA

K2 nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jarun, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  099/556-6655

Oglas pregledan: 1022 puta
Šifra oglasa: 5030824

Cijena:
404.846 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 88,01 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se 3 – sobni stan (A 102) na Jarunu 88,01 m2 u novogradnji, prizemlje.
Stan se sastoji od ulaza, WC i gospodarstvo, ulaz, dnevni boravak, kuhinja i blagovaona, kupaonica, 2 spavaće sobe,  loggia i vrt.
Energetski razred A+.
Završetak izgradnje 12/2023.
Zgrada se sastoji se od prizemlja i dva kata od kojih je zadnji uvučen. Ima podrumsku etažu u kojoj se nalaze garažna parkirna mjesta i spremišta.
 Iznimno dobra povezanost sa ostalim dijelovima grada Zagreba, blizina tramvaja i autobusa na Horvaćanskoj cesti 300m, Bazeni Mladost, Kineziološki fakultet, Jarunsko jezero na 100m udaljenosti, te gradska tržnica u neposrednoj blizini, Dom zdravlja, vrtić, osnovna škola, te supermarket u neposrednom susjedstvu.
- visokokvalitetne podne obloge (keramika višeg cjenovnog razreda, dvoslojni hrastov parket) - keramičke pločice u sanitarnim čvorovima po izboru projektanta/kupca - grijanje putem visokoučinkovite dizalice topline zrak-voda - hlađenje preko mono split jedinica visoke učinkovitosti - stan je opremljen razdjelnikom jake struje i komunikacijskim razdjelnikom. Sklopke i utičnice su od visoko kvalitetnih proizvođača. - video portafon, u svakoj sobi: LAN priključak, više utičnica. - na ulazu u zgradu nalazi se pozivni uređaj sa kamerom i šifrarnikom, ispred stana tipkalo, a u stanu videoportafon, za govornu i video komunikaciju s posjetiteljima. - objekt je opremljen pripremom za videonadzor, kamerama će se moći pokriti ulazi u zgradu, ulaz u garažu, predprostor dizala podzemnih i nadzemnih etaža.
 Način plaćanja: kapara + 20% po fazama izgradnje.
Kupac plaća proviziju 2%+PDV.
Dodatne informacije na +385 91 518 4526.
K2 NEKRETNINE
QBAT STUDIO d.o.o.