Ovaj oglas je istekao!

GRAČANI-ODLIČAN 3-SOB 68 m2 STAN U NOVOGRADNJE S GARAŽOM I TERASOM

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračani, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas pregledan: 2186 puta
Šifra oglasa: 4812405

Cijena:
167.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 67,59 m²
Grijanje: plin etažno
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2021
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Opis:
Tel.: 095/710 8186 (Tihana)
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU 
Prodaje se odličan trosoban stan u izgradnji površine 67,59 m2 (stan 55 m2) na prvom katu visokog potkrovlja zgrade s tri stan na mirnoj lokaciji u Gračanima, udaljenoj oko 1 km vožnje prema Markuševcu. Stanu pripada grijana garaža od 14,69 m2. Stan ima terasu s pogledom na zelenilo.
Stan se sastoji od ulaznog hola, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom koji izlazi na terasu, dvije spavaće sobe, garderobe, te kupaonice s wc-om.
Lokacija nekretnine više je nego atraktivna jer je udaljen svega 100 m od glavne ceste, a u nepotrebnoj blizini nalaze se autobusna stanica, trgovina, vrtić i škola.
Zgrada je projektirana prema zahtjevima „nZEB“ koji predviđa debljinu fasade od 15 EPS cm, stolarija sa trostrukim ostakljenjem. Statički proračun izrađen je u skladu sa Eurokod i Eurokod 1 odnosno HR EN 1990 koji predviđa otpornost zgrade na potres od 9 stupnjeva po Richteru. Svi stanovi imaju priključak na solarnu elektranu na krovu zgrade što će pri korištenju umanjiti trošak električne energije do 60%.
U gradnji su korišteni najkvalitetniji materijali, a bit će opremljeni opremom visokih standarda udobnosti suvremenog stanovanja – vrhunski parketi, keramičke pločice, vrhunska kupaonska oprema renomiranih proizvođača, kvalitetna troslojna Pvc stolarija, protuprovalna vrata, klima uređaj.
Stan se sastoji od ulaznog hola, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom koji izlaze na manju terasu s pogledom na Sljeme, dvije spavaće sobe s francuskim prozorima, te kupaonice s wc-om. 
Stan je idealan za samca ili manju obitelj i sve one koji žele živjeti u mirnom, ali dobro prometno povezanom dijelu grada.
Vlasništvo je uredno i može se kupiti kreditom banke. Očekivano vrijeme završetka veljača 2023.