Ovaj oglas je istekao!

Gračani, 4 sobe, 89.30 m2, vrt, 2 park. mj.

Marti's nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračani, Podsljeme, Grad Zagreb

Telefon  091/165-3250

Oglas pregledan: 318 puta
Šifra oglasa: 4887902

Cijena:
199.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 89,30 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2007
Kat: Suteren
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

STAN, VRT I OKRUŽENJE KAO IZ BAJKE!

Prodajemo predivan 4-sobni obiteljski stan neto korisne površine 76.86 m2, na pola puta do Gračana, u prizemlju stambene zgrade iz 2007.
Vlasnici su u stan uselili 2015. i tada postavili kvalitetnu PVC stolariju, adaptirali stan, natkrili i popločali dvorište prirodnim kamenom i kvalitetnim laminatom.
Stan ima: 3 spavaće sobe, ulazni garderobni hodnik, zaseban WC s perilicom i sušilicom, kupaonicu s masažnom kadom i WC-om, predsoblje s brojnim bijelim ugrađenim ormarima, dnevnu sobu s izlazom na vrt, blagovaonicu s kuhinjom i francuskim prozorom koji gleda na ulazno dvorište i na 2 nenatkrivena parkirna mjesta u vlasništvu. Još 6 automobila može se parkirati na izlaznom dvorištu ispred zgrade.
Stanu vlasnički pripada i prostrano podrumsko spremište te vrt i dvorište ukupne površine 94.83 m2. Vrt okružuje cijeli stan i maštovito je osmišljen brojnim sadržajima. Tu je poveća vrtna kućica za alat i spremište, žičani boks i kućica za psa, ukrasno raslinje, grmlje, drveće i cvijeće, a preostali prostor vrta potpuno je natkriven i tu se nalazi ljuljačka, garnitura za odmor i druženje, veliki roštilj, bazen i vježbalište sa spravama za trening.
S druge strane stana je zajednički zidani roštilj, velika sjenica za druženje i proslave, dječje igralište, mostić, potok, jezerce s ribicama, a sve namijenjeno za 6 mlađih stanara ove predivne zgrade.
Stan se prodaje potpuno namješten i opremljen. Vlasništvo je uredno, bez tereta, a u neposrednoj blizini su; škola, vrtić, dućani, SPAR, kafići, restorani, tramvaj i autobus.

Kupac plaća agencijsku proviziju u iznosu 2% od ukupno ugovorene kupoprodajne cijene. U proviziju osim spajanja s prodavateljem, spada cjelokupna dokumentacija za kreditnog kupca i kompletno pravno vođenje kupoprodaje, zaključno s prijenosom režija i vlasništva, te konačnom uknjižbom.
Za razgled molimo zvati na broj:
098 613 908
Nadica Hartmann

Šifra objekta: iro-170

Energetska klasa: U izradi

Kontakt: Martina Zolota, [email protected], +385 91 165 3250