Ovaj oglas je istekao!

Ekskluzivan stan na samom Trgu bana Jelačića! 97 m2, 4-sob, Bez Proviz (prodaja)

Stella dom d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3874-132, 098/360-307

Oglas pregledan: 216 puta
Šifra oglasa: 4459858

Cijena:
500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Sobnost: 4-sobni
Površina: 97,00 m²
Detalji o nekretnini
Kat: 5. kat
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!

Ekskluzivan stan na samom Trgu bana Jelačića, Trg kao na dlanu! 97 m2. Stan se nalazi u zgradi cija je konstrukcija armirano betonska te je u potresu prosla neosteceno.

Četverosobni stan na fantastičnoj lokacji na samom Trgu Josipa Bana Jelačića. Pogled sa prozora je impresivan, cijeli Trg je kao na dlanu, a u pozadini se vidi Katedrala. Stan je na petom katu sa liftom što doprinosi još ljepšem pogledu.

Stan je moderno uređen. Grijanje na plinsko etažno, te ima 3 klima uređaja. Stan je dobro izoliran, a energetski certifikat je u izradi. U planu je obnova fasade i izmjena prozora u PVC cijele zgrade.

Stan je renoviran pred mjesec dana, promijenjene su sve instalacje (struje, vode plina, te sva keramika u kuhinji, kupaonici i WC-u ).

Stan se sastoji od slijedećih prostorija: dnevni boravak sa blagovaonicom, te sa šankom odijeljenom kuhinjom iż koje se izlazi na balkon, tu je i smočnica, dvije sobe, jedna manja soba, hodnik, kupaonica sa WC-om i WC posebno. Stanu također pripada i spremište u podrumu veličine 7m2.

Prozori su od drveta, a vrata su drvena. Ulazna vrata su također drvena . Podovi su klasični hrastovi parketi u sobama i hodniku, a u kuhinji, te kupaonici i WC-ima i balkonu keramičke pločice.

Stan se prodaje namješten.

Lokacija je fantastična za iznajmljivanje.

Budući da je to strogi centar tu su dostupni i svi potrebni sadržaji: škole, vrtići, Dom zdravlja, bolnice, banke, tržnica Dolac, park Zrinjevac, dućani itd.

Mogućnost parkiranja sa mjesečnom kartom od 100 kn, koja vrijedi za cijeli grad i sve zone.

Ekskluzivan stan na samom Trgu bana Jelačića, Trg kao na dlanu! 97 m2