Ovaj oglas je istekao!

Četverosoban stan na Trešnjevci , Tratinska ulica

T-TOMISLAV d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  098/980-2505

Oglas pregledan: 740 puta
Šifra oglasa: 5137835

Cijena:
280.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 97,55 m²

Opširnije o oglasu

Prodaje se stan na vrhunskoj lokaciji, u Tratinskoj ulici. Stan se nalazi na petom katu stambene zgrade i ima predivan pogled na dio grada Zagreba.
Površina stana je 97.55 m2 sa pripadajućim spremištem u podrumu površine 2.20 m2.
Stan je u jako dobro stanju te su potrebna minimalna ulaganja. Tijekom potresa nije bilo nikakvih oštećenja. Krov je jako dobro izoliran, ljeto se može preživjeti i bez klime.
Stan se sastoji od ulaznog hodnika koji ravno vodi u gostinjski toalet, desno u kuhinju te dnevni boravak. Kuhinja i dnevni boravak su povezani sa blagavaonicom iz koje se izlazi na polunatkrivenu terasu. S terase se gledan na Tratinsku ulicu.

Lijevo iz ulaznog hodnika se ulazi u degažman s velikim garderobnim ormarom koji ima ulaze u veliku kupaonicu s kadom i dva umivaonika te tri spavaće sobe. Spavaće sobe su orijentirane prema sjeveru te gledaju na dvorište. U tom dijelu stana se nalazi i ostava.
Zgrada se nalazi u blizini svih gradskih sadržaja: nekoliko tramvajskih linija dobro povezanih s ostatkom grada,do samog centra 15 minuta lagano hoda, blizina tržnice, trgovina, vrtića, škola, fakulteta.
Mogućnost parkiranja u zajedničkom dvorištu ili na ulici uz kupnju povlaštene stanarske parkirališne karte za II. zonu.
Energetski certifikat : B
Vlasništvo uredno.