Ovaj oglas je istekao!

CENTAR, RADIĆEVA: RARITETNI 4-SOBNI STAN S VRTOM, 150 m2

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas pregledan: 726 puta
Šifra oglasa: 2629130

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Sobnost: 4-sobni
Površina: 149,47 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 1868
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

 
Tel.: 092 35 45 200 (Đurđica)
e-mail: [email protected]
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!
 
Izuzetno rijetka prilika!
Ovaj stan nalazi se u jednoj od obnovljenih, najstarijih i najljepših zagrebačkih ulica i samo je 150 metara udaljen od Trga bana Jelačića.
Nalazi se na drugom katu u zgradi dvokatnici građenoj 1868. godine, sa samo dva stana(po jedan na svakom katu) i poslovnim prostorima u prizemlju, izrazite je arhitektonske i urbanističke vrijednosti.
Do njega se dolazi prekrasnim spiralnim stubištem a sastoji se od prekrasnog svijetlog hodnika(većim dijelom ostakljena veranda) koji se proteže duž cijelog stana, četiri sobe (dvije veće-oko 30 m2 i dvije manje), kuhinje s ostavom spojene s blagovaonicom iz koje se izlazi na vrt, dvije kupaonice (jedna s tušem, druga s kadom i tušem) i spremišta. Stanu, kao vanknjižno vlasništvo, pripada i dio tavana (oko 75 m2) kao i spremište u prizemlju zgrade – omjer će se odrediti etažiranjem.
Grijanje je centralno plinsko etažno, visina stropa je 3,60 m, prije nekoliko godina dijelom su promijenjeni  prozori (drveni s izo staklima), orijentacija stan je istok-zapad-jug, pričuva je samo 300 kuna, zgradi je potrebna obnova.
Zbog svoje lokacije u samom središtu Grada, osim za udobno stanovanje veće obitelji, pogodan je i za različite druge djelatnosti (urede, ordinacije, predtavništva i sl.) a osobito je zanimljiv za bavljenje turističkom djelatnošću (dnevni najam) te postoji projekt  po kojem se može napraviti pet apartmana.
Vlasništvo uredno bez tereta (knjiga položenih ugovora).
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!