Ovaj oglas je istekao!

Trnje: Novo adaptiran 2-S stan (56 m2), mirna ulica -tramvaj i autobus

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trnje, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 528 puta
Šifra oglasa: 5028615

Cijena:
680 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 56,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1

Opširnije o oglasu

Iznajmljuje se moderno uređen stan s jednom spavaćom sobom (ukupne površine 56 m2) na 2. zadnjem katu stambene zgrade izgrađene 1950. godine (bez lifta) na mirnoj lokaciji u Trnju, u blizini Slavonske avenije i Avenije Marina Držića. Stan je vrlo uredan, moderno uređen i odmah useljiv. U potresu zgrada je prošla bez ikakvih oštećenja.
Stan se sastoji od ulaznog hodnika, spavaće sobe, kupaonice s wc-om, kuhinje i blagavaonice, dnevnog boravka te balkona. Parking u krugu zgrade je javni nenaplatni, uvijek se pronađe slobodnih mjesta.
Potpuna adaptcija stana napravljena je 2018. godine (sve instalacije, izolacija u podovima i zidovima - kamena vuna, novi hrastov parket, stolarija, kupaonica). Grijanje centralno etažno plinsko, struja i plin vlastito brojilo, voda se plaća po članu. Zgrada je betonske konstrukcije, vrlo kvalitetno građena, potpuni novi krov i dimnjaci su od 2021. godine.
Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u mirnom kvartu okružen zelenilom i vrlo dobro povezan sa svim dijelovima Grada, u blizini dvije prometnice (Slavonska i Držićeva). U neposrednoj blizini stana su osnovna škola, dječji vrtić, ljekarna, trgovački centri, te svi ostali društveni sadržaji.
 
NAJAMNINA: 680 EUR/mjesec + režije
POLOG: jedna mjesečna najamnina, pri čemu se ista, ako je sve u redu, realizira kroz zadnju ratu najma.
Razdoblje najma: minimalno jednu godinu