Ovaj oglas je istekao!

Novogradnja-Prvi najam-Novi Zagreb! Prekrasan, stilski uređe

FIDES-NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Dugave, Novi Zagreb - Istok, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/261-7771

Oglas pregledan: 225 puta
Šifra oglasa: 4726836

Cijena:
600 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Grijanje: Gradski plin
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Kat: 3
Godina izgradnje: 2021
Energetski certifikat: B
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Građevinska dozvola: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Novogradnja (2021) i prvi najam! Novi Zagreb (Dugave) – prekrasan, stilski novouređen 2-sobni stan, 43 m2, uz parkirno mjesto.
Potpuno namješten „cozy“ stan s elementima skandinavskog stila odiše profinjenošću zbog lijepog interijera te posebne posvećenosti svim detaljima, koji pružaju dojam iznimne prozračnosti, udobnosti i topline. Nalazi se u novoj stambenoj zgradi s liftom, na 3. katu od ukupno 4 katova (na svakom katu je samo 4 stana), u slijepoj ulici mirnog kvarta te je odmah dostupan i potpuno opremljen za najam.
Stan se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, spavaće sobe (s bračnim krevetom 160x200, velikim ormarom s kliznim vratima, komodom, noćnim ormarićem i televizorom), kupaonice te balkona. Sav namještaj, svi uređaji, oprema i detalji u stanu su u potpunosti novi, funkcionalni te vrhunske kvalitete.

Stan sadrži: protuprovalna i protupožarna vrata Dierre / odvojena brojila za grijanje, vodu i struju (male režije) / centralno grijanje na toplanu s kalorimetrima (novi sustav, povoljniji od centralnog etažnog plinskog) / hrastov parket - seljački pod / klima uređaj Bergen / perilica rublja Bosch / Beko kuhinjski uređaji - perilica suđa, hladnjak, ploča za kuhanje i pećnica / vrhunski Nord Produkt kupaonski namještaj / 2 TV uređaja - u dnevnoj i spavaćoj sobi (dnevna - Samsung 48 inča, spavaća – LG 32 inča) / iznimno funkcionalan ugradbeni ormar u hodniku, izrađen po mjeri / portafon / jedno parking mjesto / kabelski TV priključak od zgrade / mogućnost dodatnog kabelskog, internetskog i telefonskog priključka uz dostupnost optičke mreže. Orijentacija stana – istok.

Zgrada je na idealnoj lokaciji koja osigurava mir i potpunu tišinu, jer se nalazi u mirnom i ugodnom kvartu, u malenoj slijepoj ulici Murati koja se nalazi preko puta Super Konzuma u Sarajevskoj ulici. Zgrada je okružena obiteljskim kućama te je na kraju te slijepe male ulice, tako da nema nikakve buke od prometa. Do javnog prijevoza je pješice 2 min. do autobusa (100m) ili do tramvaja 15 min. (1.000m).
Zgrada je visoke kvalitete, energetskog certifikata B, nalazi se „u sendviču“ te ima male režije. S balkona se pruža pogled na Sljeme.

Polog - u visini 1 mjesečne najamnine
Ugovor o najmu – sklapa se na razdoblje od minimalno 1 godine

Molimo kontaktirati na brojeve mobitela vlasnika:
091/4691-533 (Karla)
091/723-5075 (Marko)

Agencijski oglas iz usluge. Nema agencijske provizije.

Solemnizacija ugovora o najmu stana.


ID KOD AGENCIJE: IG 307

Ivan Grgurić
Agent s licencom
Mob: +385912617771
E-mail: [email protected]
www.fides-nekretnine.hr