Ovaj oglas je istekao!

Moderan trosobni stan, odlična lokacija, Mlinovi

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Mlinovi, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 780 puta
Šifra oglasa: 4809499

Cijena:
550 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 60,00 m²
Namještenost: Namješteno
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1

Opširnije o oglasu

Iznajmljuje se moderno uređen i renoviran trosoban stan površine 60 m2, u prizemlju zgrade, na atraktivnoj lokaciji u Mlinovima. Vrlo mirna lokacija, podno parka prirode Medvednica, blizina svih društvenih sadržaja. Idealno za 2 - 4 osobe.
 
Kuća je renovirana, ima tri stana (dva stana u prizemlju te jedan stan u potkrovlju u kojem nitko ne živi). Stan u prizemlju koji se iznajmljuje je vrlo moderno opremljen, izuzetno svijetao i funkcionalan.
 
Stan se sastoji se ulaznog hodnika, blagovaonice, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupaonice s WC-om. Ispred kuće se na raspolaganju nalazi malo dvorište, koje pripada isključivo stanu koji se iznajmljuje.
 
Oprema stana uključuje: perilica rublja i sušilica, plinski štednjak, pećnica, kuhinjska napa, hladnjak, zamrzivač, perilica posuđa, TV, priključak za Internet, glačalo, daska za glačanje, usisivač, posuđe i pribor za jelo. Grijanje je etažno plinsko, stan je opremljen klima uređajem.
 
Režije su povoljne i odnose se na etažno plinsko grijanje, električnu energiju, komunalne usluge i vodu (plin i struja se plaća po potrošnji, komunalna naknada je fiksna, voda se plaća po članu kućanstva).
 
Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji u Mlinovima, u blizini apsolutno svih društvenih sadržaja. Tramvajska stanica (tramvaj broj 8 i broj 14) udaljena je oko 250 metara, u neposrednoj blizini su Konzum, dom zdravlja, bolnica, vrtić, škola i ostali sadržaji potrebni za urban način života.
 
NAJAMNINA: 550 EUR/mjesec + režije
POLOG: jedna mjesečna najamnina, pri čemu se ista, ako je sve u redu, realizira kroz zadnju ratu najma.
Razdoblje najma: minimalno jednu godinu