Ovaj oglas je istekao!

Moderan studio apartman u novogradnji, odlična lokacija, Črnomerc

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Črnomerec, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 384 puta
Šifra oglasa: 4809500

Cijena:
500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 1-sobni
Površina: 42,00 m²
Namještenost: Namješteno
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Energetski certifikat: A
Broj kupaonica: 1

Opširnije o oglasu

Iznajmljuje se moderno uređen i poptuno renoviran studio apartman/stan površine 42 m2, u potkrovlju nove male urbane vile na Črnomercu, na odličnoj lokaciji. Vrlo mirna lokacija, blizina svih društvenih sadržaja. Idealno za 1-2 osobe.
 
Zgrada je novogradnja, vrlo moderno opremljena, stan se nalazi na 2. katu (potkrovlje). Ugrađen je sustav pročišćavanja vodovodne vode. Sva voda iz slavina je apsolutno mekana, bez kamenca i drugih nepoželjnih tvari, što omogućava korištenje manje količine deterdženta i sapuna/šampona u odnosu na klasičnu potrošnju, a omogućuje apsolutno zdravu i čistu vodu za sve potrebe stana.
 
Stan se sastoji se od ulaznog prostora, kupaonice s WC-om, opremljene kuhinje i prostorom za dnevno boravljenje i spavanje. Na raspolaganju je i malo dvorište s dvije klupice. U zgradi nije dozvoljeno pušenje i dovođenje kućnih ljubimaca.
 
Oprema stana uključuje: perilica/sušilica rublja, indukcijski štednjak, pećnica, kuhalo za vodu, napa, hladnjak, perilica posuđa, TV, dodatni monitor za računalo, glačalo, daska za glačanje, stalak za sušenje rublja, sušilo za kosu, posuđe i pribor za jelo. Energetsko snabdijevanje geotermalnom dizalicom topline, plina nema u zgradi. Osigurano je grijanje i hlađenje (podno grijanje i sustavno zidno hlađenje) te internet (najbrži mogući, optika).
 
Režije se odnose na električnu energiju, vodu, internet, TV i grijanje (vrlo su povoljne i mogu se fiksirati za 1-2 osobe na 50 EUR).
 
Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji na Črnomercu, u blizini apsolutno svih društvenih sadržaja. Okretište tramvaja Črnomerec udaljeno je 650 metara, 300m željeznička stanica Kustošija, u neposrednoj blizini su Konzum, Spar, DM, Gradska ljekarna (radi 0-24), dom zdravlja i ostali sadržaji.
 
NAJAMNINA: 500 EUR/mjesec + režije
POLOG: jedna mjesečna najamnina, pri čemu se ista, ako je sve u redu, realizira kroz zadnju ratu najma
Razdoblje najma: minimalno do 1.1.2023
Najmoprimac ne plaća agencijsku naknadu.