Ovaj oglas je istekao!

BOROVJE-NOVIJI I MODERNO UREĐEN 3-SOB STAN, PARKING, LIFT, SPREMIŠTE

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Borovje, Peščenica - Žitnjak, Grad Zagreb

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas pregledan: 592 puta
Šifra oglasa: 5018050

Cijena:
700 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 70,00 m²
Namještenost: Namješteno
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2007
Energetski certifikat: B
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Opis
Tel.: 092 500 2091 (Tanja)
e-mail: [email protected]
Iznajmljuje se svijetao, funkcionalan i moderno uređen trosoban stan površine 60 m2, na trećem od pet katova odlične zgrade s liftom građene 2007. godine, na odličnoj lokaciji na početku Borovja, u Ulica grada Chicaga.
Stan se sastoji od ulaznog hola s ugrađenim ormarima za cipele, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom koji izlazi na balkon, spavaće sobe s velikim bračnim krevetom i ugrađenim ormarom, druge spavaće sobe s Wollbett ugrađenim zidnim krevetom i ormarom, kupaonice s wc-om i gostinjskog wc-a.   Stan je opremljen vrhunskim uređajima (AEG, Libher) visoke A+ oznake, koji minimalno troše električnu energiju.
Lokacija na kojoj se stan nalazi izuzetno je dobro pozicionirana zbog svoje dobre prometne povezanosti–autobusna i tramvajska stanica udaljena su svega pola minute hoda. Također, u neposrednoj blizini su vrtići, škole, predivni parkovi, stoga je iznimno atraktivna za život.
Svi režijski troškovi su odvojeni i plaćaju se po stvarnog potrošnji. Troškovi grijanja su iznimno niski zbog odlične termoizolacije zgrade (energetski razred B).vProsječan iznos režija je 600,00 kuna. Stolarija je pvc i drvena, stan ima protuprovalna vrata te video nadzor.
Stanu pripada numerirano parkirno mjesto, te spremište.
Stan je idealan za mirnu obitelj, a kućni ljubimci su iznimno dozvoljeni. 
Cijena mjesečnog najma za stan je 700,00 eura + režije. Polog je obavezan u visini jedne mjesečne najamnine, a minimalno vrijeme najma je godinu dana.
NAJMOPRIMAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!