Ovaj oglas je istekao!

Bežične slušalice AKG Y500 - crne

Lokacija  Maksimir, Grad Zagreb

Telefon  095/914-3789

Oglas pregledan: 856 puta
Šifra oglasa: 4782302

Cijena:
66,36 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci

Opširnije o oglasu

Prodajem bežične slušalice AKG Y500 crne, potpuno nove, zapakirane. Puna cijena iznosi 1.149, 00 kn, prodajem za 500 kn. Najbrži odgovor i dogovor. Nazvati ili porukom.
Opis proizvoda:
Sa svojim nagrađivanim zvukom s potpisom, visokokvalitetnim mogućnostima strujanja, izgrađenim za trajnost s najfinijim materijalima i zahvaljujući podršci aac kodeka, bežične slušalice akg y500 pružaju inspiraciju u obliku nevjerojatnog zvuka. S trakom za glavu mekom na dodir i čašicama za uho od memorijske pjene za udobnost i aluminijskim naglascima za trajnost, y500 wireless također ima tehnologiju ambient aware koja vam omogućuje da slušate glazbu dok ste svjesni svog okruženja, tako da možete zadržati svoju inspiraciju. Uz do 33 sata trajanja baterije, odvojivi kabel s univerzalnim mikrofonom/daljinskim upravljačem s 1 gumbom za pozive bez upotrebe ruku, kao i funkciju automatske reprodukcije/pauze i povezivanjem u više točaka, bežične slušalice akg y500 pomoći će vam da podignete vaše umjetnost do novih visina.

O ovoj stavci:
Automatska reprodukcija i pauziranje: slušalice će se automatski pauzirati kad ih skinete i automatski nastaviti s reprodukcijom kada ih vratite na uši
Dugotrajno punjenje baterije/brzine: uživajte u do 33 sata glazbe koja inspirira vaš dan. Uz brzo punjenje od 5 minuta, možete zadržati glazbu još sat vremena
Brzina punjenja: 5 -minutno punjenje dodat će još jedan sat glazbe kako biste lakše prošli posao
Povezivanje s više točaka: uparite dva bluetooth uređaja odjednom i vaše će se slušalice intuitivno prebacivati ​​s jednog uređaja na drugi.