Ovaj oglas je istekao!

Bluetooth bežične slušalice BW-BH2 Blitzwolf

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 574 puta
Šifra oglasa: 5032209

Cijena:
25,22 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Bluetooth bežične slušalice BW-BH2 Blitzwolf
Bežična slušalica je izdržljiva i udobna. Omogućuje vam dulji razgovor, a da biste zaštitili IPX5, ne morate brinuti o uređaju koji oštećuje vodu. Jednim pritiskom na gumb možete prihvatiti telefon, a kvaliteta poziva je na najvišoj razini.

Bluetooth 5.0 pruža stabilnu vezu. Nema više prekida signala ili prekida poziva. Slušalica omogućuje pozive u HD kvaliteti tako da možete čuti prirodne glasove. Zahvaljujući značajci smanjenja buke, primatelju pruža čist zvuk.

Ugrađena punjiva baterija od 150 mAh pruža vrlo dugo vrijeme čekanja, a pozivi koji se mogu obaviti s punom baterijom mogu potrajati i do 20 sati! Nema više brige o pražnjenju baterije, razgovoru sa sapunom i nećete osjetiti nikakve neugodnosti s težinom od 13 g.

Uređaj ima ergonomski oblik, zahvaljujući kojem će se dobro uklopiti, kako lijevo tako i desno uho. Sama slušalica može se okrenuti za 180 ° tako da se može savršeno uklopiti u uho.

Jedan pritisak je dovoljan da se javi na telefon. Zahvaljujući dodirnoj ploči na vrhu slušalice, možete jednostavno kontrolirati glazbu koju reproducirate, pauzirati poziv ili uključiti/isključiti slušalicu. Zahvaljujući ipx5 zaštiti, slušalica je otporna na prskanje. Nakon intenzivnog treninga možete ga isprati pod tekućom vodom, ali ne zaboravite pravilno zaštititi mikro USB priključak.

BLUETOOTH VERZIJA V5.0
FREKVENCIJA 20-20000 Hz
NAPON PUNJENJA 5 V
DOSEĆI 10 m
KAPACITET BATERIJE 150 mAh
VRIJEME RAZGOVORA U 20 sati.
VRIJEME REPRODUKCIJE GLAZBE U 20 sati.
VRIJEME PRIPRAVNOSTI 300 h
VRIJEME PUNJENJA 0,5 h