Ovaj oglas je istekao!

Samsung galaxy a33 5g 5gb/128gb black, nov! Zapakiran!

Lokacija  Novi Zagreb, Grad Zagreb

Oglas pregledan: 216 puta
Šifra oglasa: 5177822

Cijena:
315 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Model: Galaxy A3
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Samsung Galaxy A33 5G.
Snažni Exynos osmojezgreni procesor uparen sa 6 GB radne memorije pružit će ti mogućnost neometanog i fluidnog rada i intenzivnog multitaskinga u svakom trenutku. Tu je i grafička kartica čije su performanse i do 52% bolje nego kod prethodnog modela.
Plastično tijelo telefona tankog je i elegantnog dizajna s mat završetkom, fino obrađenim rubovima i diskretno izraženim kamerama sa stražnje strane. Tijelo je otporno na vodu i prašinu i to do 1 metra dubine što je potvrđeno IP67 certifikatom, a Gorilla Glass 5 mobitel čini čvršćim i otpornijim na udarce i ogrebotine.
S prednje strane telefona nalazi se prekrasni FHD+ Super AMOLED zaslon veličine 6.4 inča koji prikazuje žarke, jasne i vjerne tonove i boje koje će iskustvo gledanja sadržaja učiniti pravim užitkom. Također, uz stopu osvježavanja od 90 Hz, prikaz na zaslonu je iznimno fluidan s jasno izraženim detaljima.
Sa stražnje strane četverostruki sustav kamera omogućit će ti slikanje visokokvalitetnih fotografija poput profesionalca. Glavna 48 MP kamera stvara vrhunske fotografije pune detalja i istaknutih boja, a s OIS tehnologijom stabilizacije, odlične slike i videe možeš stvarati i u pokretu te u uvjetima niske, ali i visoke osvjetljenosti. Dodatne značajke na kameri poput AI uiređivača slika i Fun Mode opcije pružit će ti dodatan vid zabave i užitka prilikom stvaranja uspomena. ¸
Velika baterija od 5000 mAh traje čak i do dva dana i omogućit će ti dugotrajno i neprekidno uživanje u gledanju videa, igranju, snimanju i svemu ostalom što voliš raditi na svom pametnom telefonu. Čak i kada se isprazni, bateriju svog Galaxyja A33 brzo ćeš napuniti uz opciju 25W brzog punjenja.