Kozice crvene akvarijske - red cherry

Lokacija  Sesvete, Grad Zagreb

Telefon  098/668-833

Oglas je aktivan od 04.10.2019.
Oglas otvoren: 556 puta
Šifra oglasa: 2612298

cijena: 10 kn

Opširnije o oglasu

Red Cherry slatkovodne kozice, osim što su prekrasne i vrlo atraktivne (poput prosutih rubina po zelenom biljkama koje tada s kozicama djeluju kao da su okićene), također su i vrlo poželjni stanari svakog slatkovodnog akvarija, zato jer se prvenstveno hrane algama, ostacima riblje hrane, strvinama i ostalim nepoželjnim sastojcima. Narastu do dva centimetra i životni vijek im je približno dvije godine, a nastavno navedenoj prehrani nije ih potrebno dodatno hraniti. Ne diraju i ne napadaju ostale akvarijske životinje, niti oštećuju biljke. Ženke su nešto veće i crvenije od mužjaka.
Ako u akvariju ima dovoljno biljaka u kojem nalaze zaklon, kozice će se razmnožavati unatoč mesojednim ribicama koje bi ih u protivnom rado pojele. U mom akvariju žive s Barbusima, Crnim udovicama, Zebricama, Botijama, Švertovima . ali populacija im unatoč tome kontinuirano raste.
Prodajem višak Red Cherry kozica po 5 kn koje se mogu vidjeti na priloženim fotografijama (fotografije su iz mog akvarija, nisu sa interneta).
Moguća je i zamjena za druge vrste slatkovodnih kozica ili ribica.
Pogledajte i moje ostale oglase, pa ćete možda pronaći akvarijski pribor, akvarijske biljke ili akvarijske životinje koje Vas zanimaju.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh