Ovaj oglas je istekao!

Čistokrvno štene sibirskog haskia

davidhrcegovac (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Laščina, Maksimir, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/367-2565

Oglas pregledan: 276 puta
Šifra oglasa: 2358536

Cijena:
265,45 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodajem 6 mjeseci starog mužjaka čistokrvnog sibirskog haskia s putovnicom. Pas je čipiran i cijepljen prije malo više od mjesec dana, stoga se ne morate brinuti za to.

Maleni se zove Life, i jako je pametan. Ima izrazito plave oči i božava se igrati s drugim psima, obožava šetnje, pogotovo parkovima, a pogotovo onim parkovima koji imaju jezerca za kupati se, odan je a ujedno i šašav.
Uz psa dajem i krevet koji je napravljen baš za njega, s njegovim imenom printanim na jednoj strani, ogrlicu, dva povodca, jedan na razvlačenje i jedan fiksni, dva šampona za tuširanje i sredstvo za skidanje mrljica s dlake ako se nekim slučajem uprlja a tuširao se je.
Life je jako dobro ugojen, i bez obzira što ga prodajem, želim da tako i ostane. Trenutno ima preko 20kg, a još je beba. Prodajem ga iz razloga što selim, a novo mjesto jednostavno nema uvjete za njega. Obožavam ga, i jako će mi biti teško rastati se od njega. Iz tog razloga ću ga prodati isključivo ljudima s uvjetima za takvog psa koji ujedno imaju ljubav prema životinjama. HASKI NIJE PAS ZA LANAC, U HASKIA SE MORA ULAGATI U SVAKOM SMISLU, HASKI ZAHTJEVA PAŽNJU I LJUBAV. Ako će pas biti na lancu, ili se želi kupiti samo da popuni prostor u dvorištu, kući ili stanu, ne zovite me jer ga neću prodati.
Life najčešće jede hranu iz konzervi (najviše voli od piletine i povrća), suhe krokete koji obavezno moraju biti umješani u konkretniju hranu ako želite da imaju fizičkog utjecaja na njega, voće, povrće, a povremeno jede i sirovo meso puretine ili govedine, čisto da pojača metabolizam. Piletinu također, ali obavezno bez kostiju. Od hrane nikako ne smije jesti mlijecne stvari poput vrhnja, sirovi krumpir, tjestenine. Od toga u većini slučajeva dobije meku stolicu.
Ako je ikako moguće, volio bih ga posjetiti s vremena na vrijeme ako ste iz Zagreba. Čisto da ga obiđem i pozdravim.

Za više informacija, slobodno me nazovite.

Hvala vam!
David H.