Ovaj oglas je istekao!

Total Mass Matrix 2kg - čokolada

Proteini-Outlet (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/198-9824, 01/5535-316

Oglas pregledan: 270 puta
Šifra oglasa: 1956412

Cijena:
28 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

TOTAL MASS MATRIX (The Protein Works - Hrvatska)
(link: http://www.proteini-outlet.com/proizvodi/114-total-mass-matrix-2kg-cokolada.html)

+100% premium mass proizvod
+preko 450 visokokvalitetnih kalorija po serviranju
+40 grama proteina po serviranju
+najkvalitetniji ugljikohidrati i proteini
+BEZ umjetnih boja i aroma

The Protein Works TOTAL MASS MATRIX je premium mass proizvod koji je namijenjen svima koji žele dobiti na mišićnoj masi i povećati ukupnu tjelesnu masu. Nabijen s 450 kvalitetnih kalorija i preko 40 grama proteina ovaj proizvod je idealna formula za dodavanje mišićnog tkiva bez sakupljanja masnoća. TOTAL MASS MATRIX ima izuzetno visok udio proteina te je omjer ugljikohidrata prema proteinima praktički 1:1 što čini ovaj proizvod idealnim za dobivanje čiste mišićne mase bez nakupina masnog tkiva.

TOTAL MASS MATRIX sadrži isključivo kompleksne ugljikohidrate iz zobi i waxy maize (kompleksni ugljikohidrati iz kukuruza) koji daju najbolji izvor dugotrajnije energije te su idealni za optimalan oporavak od treninga ili za energiju prije treninga. Uz ovo su dodani najkvalitetniji proteini iz sirutke i mlijeka koji pomažu oporavku i izgradnji mišićnog tkiva. Dodatno u proizvod ima sjemenke lana koje su odličan izvor omega 3 kiselina i vlakana. Dodatno su u ovu kvalitetnu formulu dodani i srednje lančani trigliceridi (MCTs) koji energiziraju mišiće i trening.

TPW TOTAL MASS MATRIX je proizveden u vrhunskoj suvremenoj tvornici u Velikoj Britaniji i sadrži isključivo aminokiselinu premium kvalitete koja se provjerava od strane stručnjaka u The Protein Works što osigurava čistoću proizvoda.

Kako bi se dodatno osigurala čistoća proizvoda TPW TOTAL MASS MATRIX se periodično ispituje od strane HFL* na WADA* zabranjene supstance. Ovo osigurava da svi sportaši koji se testiraju na zabranjene supstance mogu biti sigurni u kvalitetu i sigurnost proizvoda. Iz ovog razloga mnogi profesionalni sportaši kao i nogometni klub Everton uzimaju The Protein Works za svog službenog dobavljača sportske prehrane (HFL- najpriznatiji svjetski neovisni laboratorij za analizu hrane i dodataka prehrani na doping i druge zabranjene tvari. Laboratorij je akreditiran od WADA tj. World Anti-doping Agency, Svjetske anti-doping agencije).

Svi proizvodi The Protein Works (TPW) su proizvedeni u Velikoj Britaniji u najsuvremenijoj tvornici dodataka prehrani te se ispituju od strane neovisnih laboratorija. Sirovine se dobavljaju isključivo iz zemalja Europske unije. Svaki dobavljač sirovina kao i sama sirovina se temeljito provjeravaju prije nego se odobre za proizvodnju. Sljedivost, kvaliteta i dosljednost su tri uvjeta koje treba zadovoljiti svaki sastojak koji se odobri u proizvodnji The Protein Works proizvoda. Ovo je ono što razlikuje TPW od drugih te je sigurno da će svaki TPW proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam osjećaj apsolutnog zadovoljstva.

Prodavaonica “PROTEINI OUTLET”
Gruška 4, Savica, Zagreb
(preko puta McDonald’s Kruge)
Radno vrijeme:
Pon-Pet 12-20h
Sub 10-14h
ZA VAŠ AKTIVAN ŽIVOT!
VAŠ PROTEINI-OUTLET TIM!
Web shop:
http://www.proteini-outlet.com/