Ovaj oglas je istekao!

Myprotein Hard Gainer Extreme 5kg (sa okusom)

Lokacija  Zagrebačka

Telefon  091/602-5952

Oglas pregledan: 300 puta
Šifra oglasa: 839456

Cijena:
50,43 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci

Opširnije o oglasu

Hard Gainer Extreme jedan je od najinovativnijih proizvoda za povećanje mase na tržištu. Sa preko 440 kalorija po serviranju od 100g, ovo je idealan dodatak za one koji žele dobiti kvalitetnu mišićnu masu bez masti.

Hard Gainer Extreme sadrži jedinstvenu mješavinu proteina iz 5 različitih, visoko kvalitetnih proteinskih izvora. Ova znanstveno utemeljena mješavina stvara fantastičan aminokiselinski profil bogat sa BCAA (Leucinom, Izolucinom i Valinom). Ovakva kombinacija proteina sa vremenskim otpuštanjem osigurava optimalnu sintezu proteina i potiče mišićni rast, pritom sprečavajući raspad mišićnog tkiva. Osim toga, Hard Gainer Extreme pojačan je sa podjednako impresivnom mješavinom ugljikohidrata koja sadrži čiste, jednostavne i složene ugljikohidrate, uključujući fruktozu, voštani kukuruzni škrob i maltodextrin.

Kao dodatak svemu navedenom, dodani su još zdravi izvori masti (sjemenke lana) i vlakana (inulin) kako bi Hard Gainer Extreme učinili najboljim mogućim izborom za one koji trebaju te dodatne kalorije.

Ključne prednosti:

- preko 440 kalorija po serviranju
- 35g visoko kvalitetnih proteina
- jednostavni i složeni ugljikohidrati
- sadrži MCT, Inulin i sjemenke lana

POGLEDAJTE I MOJE DRUGE OGLASE!
Facebook - https:/www.facebook.com/olimp.suplementi

LOKACIJA : Zagreb- Ivanić Grad
ŠALJEMO TISKOM!