Ovaj oglas je istekao!

Vodootporna USB reflektirajuća torba i ruksak

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 474 puta
Šifra oglasa: 5086887

Cijena:
27,08 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Moderan model ruksaka s reflektirajućom grafikom! Uvijek ste vidljivi. Zbog klasičnog odabira boja, ruksak je prikladan za svakoga i svugdje. Za školu, grad, posao, putovanja itd. Ima izlaz za slušalice, nastavak za USB priključak i 3,5 mm mini jack. Udoban je za nošenje i praktičan za korištenje. Jednostavno ga morate imati!

UDOBNOST KORIŠTENJA – ima ojačana leđa, naramenice i donji dio. Osim toga, naramenice i stražnja strana ruksaka, obložena MESH mrežom, poboljšavaju cirkulaciju zraka i povećavaju udobnost nošenja ruksaka u toplijim danima.
SUVREMENA RJEŠENJA I TEHNOLOGIJE NA VAŠIM RUKAMA - ruksak ima ugrađeni USB priključak i priključak za slušalice. Na primjer, ako imate power bank, jednostavno ga stavite u ruksak i uključite u struju i svoj telefon možete puniti izravno putem USB utičnice. Slušalice možete koristiti na isti način. Sve što trebate učiniti je uključiti glazbu na telefonu i spojiti ga na ruksak, a slušalice na Jack utičnicu.
REFLEKTIRAJUĆI - ruksak ima dva ukrasna printa. Sretan čovjek i brend koji će reflektirati svjetlo u mraku. Ovo je praktično rješenje nakon što padne mrak, posebno za djecu. Uvijek smo vidljivi!
BIG K AND ESCAPE + PAKET, KABLOVI I BRAVA - ovo je praktičan i prostran model. Na prednjoj strani nalazi se džep s patentnim zatvaračem. Sa strane su dva džepa, npr. za boce s pićem. Ima jednu veliku ladicu koja se zatvara duplim jakim klizačima i 4 manje unutra od kojih 1 ima patentni zatvarač. Dodatno u ruksak dodajemo torbicu za olovke koja će poslužiti i kao mini kozmetička torbica te USB i mini jack kablove. U kompletu se nalazi i brava na kombinaciju koja će raditi u školi ili na izletu.
SPECIFIKACIJA – Vodootporan: Da; odsjaj: da; USB priključak: da; 3,5 mm mini jack konektor: da; zapremnina: 19l; dimenzije: 42/14 / 33cm; težina s pakiranjem: 0,620 kg
vodootporan: da
odsjaj: da
USB priključak: da
port mini jack 3,5 mm: da
zapremnina: 19 l
dimenzije: 42/14 / 33cm
težina s pakiranjem: 0,620 kg
strelica olovke
kombinirana brava
3,5 mm mini jack kabel/produžni kabel
USB kabel/produžetak