Ovaj oglas je istekao!

Monokular 40x60 teleskop - durbin- novo

Lokacija  Krapinsko-zagorska

Telefon  098/900-9228

Oglas pregledan: 860 puta
Šifra oglasa: 4808455

Cijena:
33,18 €
250 kn

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Ostalo

Opširnije o oglasu

Radi se o nadograđenom modelu koji ima jasniji učinak, sa sistemom dvostrukog podešavanja okulara sa širokokutnim fokusiranjem, višeslojnom optičkom lećom s visokom rezolucijom. Kompatibilan je sa svim modelima mobilnih telefona.
Savršen teleskop za početnike astronome amatere i djecu početnike za istraživanje neba - zvijezda. Na bočnu stranu teleskopa montiran je kompas kako se ne biste izgubili tijekom putovanja. To je nesumnjivo vodič za preživljavanje na otvorenom, za sigurnije putovanje. Jedinstveni dizajn protiv klizanja sprečava ga da vam monokular isklizne iz ruke.
Lako ga je nositi u džepu ili ruksaku bilo kad i bilo gdje. Savršen je za putovanja i aktivnosti na otvorenom. Pogodno za putovanja, odmor, šetnju, planinarenje, sport, uživanje u prekrasnoj prirodi, razgled ptica, a može se koristiti i za gledanje velikih scenskih predstava, koncerata, nogometnih utakmica i dr.
Materijal proizvoda: abs guma + optička staklena leća
Premaz: fmc širokopojasni zeleni film
Boja; crna
Uvećanje: 10 puta (40x60 puta)
_
* monokular šaljem poštom, preporučenom pošiljkom, cijena poštarine je 25 kuna. Kontakt može i putem poruke, sms-a ili e-mail-a.

Povratak na vrh