Ovaj oglas je istekao!

Xiaomi Mi Electric scooter PRO 2 električni romobil - ODMAH DOSTUPNO

Mobilna i web trgovina TIA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  095/911-2912

Oglas pregledan: 460 puta
Šifra oglasa: 4463670

Cijena:
477,67 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Xiaomi MI Electric Scooter PRO 2 električni romobil Opčenito o Xiaomi Mi Pro 2 EscooteruXiaomi MI Electric Scooter PRO 2 još bolji, još jači te još elegantniji električni romobil dolazi iz Xiaomia. Nastao je kao nasljednik legendarnog i odlićnog modela M365 PRO.
Mi PRO 2 izrađen je od visokokvalitetnog aluminija, pokreče ga motor od 600w, ogromna baterija sa dosegom od čak 45km sa jednim punjenjem samo su neke od glavnih osobina ovog vrlo elegantnog romobila.Dimenzije, ergonomija i izrada Xiaomi Mi PRO 2 vrlo je elegantno i minimalistički dizajniran. Sam uređaj izrađen je od visokokvalitetnog aluminija, tamno sivo obojen. Uređaj je dimenzija 49 × 113 × 43 te teži svega 14kg.
Uređaj je vrlo praktičan, sklopiv za svega 3 sekunde te ga je moguće pospremiti u bilo koji ormar ili mali prostor gdje vam neće smetati. Pogon i baterija Električni romobil zavidnih je performansi. Pokreće ga motor od 600W te je u njega ugrađena baterija od čak 12800 mAh / 474 Wh što omogućava autonomiju od čak 45 km sa jednim punjenje.
Snažan motor te snažna baterija omogućavaju mu svladavanje nagiba od čak 20 stupnjeva uz maksimalnu brzinu od 25 km/h. Maksimalna nosivost romobila je 100kg. Sam romobil ima 3 moda vožnje koji će vam omogućiti laganu i udobnu vožnju u svim okruženjima.
Prvi mod je mod hodanja koji će vam omogućiti lakše kretanje kroz gužvu, drugi je mod standardni uz brzinu do 20 km/h te treči - sportski - sa maksimalnom brzinom do 25 km/h.Upravljačka ploča i KERS tehnologija Uređaj na upravljaču ima ugrađenu pametnu ploču koja vam daje sve informacije u vožnji. Na njoj je prikazana trenutna brzina, mod vožnje, razinu baterije. Jednim gumbom upravljate svim funkcijama što je vrlo praktično. Putem kontrolne ploče zaključavate i uređaj kao svoj ta ga pratite putem aplikacije.
Sam upravljač izrađen je od TPR materijala za što bolje ležanje u ruci dok je ručica gasa vrlo precizno podešena.
KERS tehnologija je znatno unaprijeđena na ovim romobilima. Još lakše i bolje se kinetička energija pretvara u električnu ćime se znatno produljuje vijek i autonomija baterije. Sustav za povrat energije je gotovo savršen te vrača energiju gotovo svakog kočenja i vožnje nizbrdo bez gasa.Ostale značajke Mi PRO 2 za kočenje koristi dvostruku ABS sustav točnije E-ABS + disk kočnice koji će omogućiti vrlo elegantno i komforno zaustavljanje romobila. Na uređaj su ugraženi kotači od 8,5\" koji vrlo dobro apsorbiraju neravnine po cesti iako uređaj nema amortizere.Romobil ima IP54 CERTIFIIKAT za vodu i prašinu no ne dovoljnu da bi se moglo njime voziti po vodi. Uređajem se upravlja putem MI Home aplikacije koja će vam omogućiti statistiku i tehničke podatke te će signalizirati ukoliko dođe do bilo kakvih nepravilnosti u vožnji.Ovim romobilom na baterije uživati ćete u slobodnoj i komfornoj vožnji. >
Osnovne karakteristike: Dimenzije (d × š × v) 49 × 113 × 43 Težina uklj. ambalažu (kg) 14,5 kg Vrsta struje (V/Hz) Akku baterija 12800 mAh / 474 Wh Maksimalna brzina 25 km/h Maksimalni doseg 45 km Materijal aluminij Maksimalna uzbrdica 20 stupnjeva Kočnice E-ABS i disk kočnica Maksimalni moment 600W Snaga motora 300W Gume 8.5 „ prednje i zadnje pneumatske gume (apsorbiraju udarce) Maksimalna nosivost 100 KG Vrijeme punjenja 8-9 sati Vodonepropusnost IP54 Povezivost Bluetooth Prednja svjetla i reflektori sprijeda: ultra svetel 2 W prednja svjetla
straga: LED
bočni, prednji i stražnji reflektori Životni vijek baterije 500 ciklusa punjenja sa snagom održavanom iznad 70 % Jamstvo 12 mjeseca