Ovaj oglas je istekao!

Samsung Galaxy Gear Sport SM-R600 pametni sat - ODMAH DOSTUPNO

Mobilna i web trgovina TIA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  095/911-2912

Oglas pregledan: 160 puta
Šifra oglasa: 4467279

Cijena:
112,68 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Ovaj vrhunski pametni sat će vas natjerati da se više krećete, jedete bolje i živite zdraviji život.

Samsung Gear Sport pravi je izbor za svakog aktivnog čovjeka koji slijedi trendove i želi obogatiti svoje aktivno vrijeme. Inovativan i moderan dizajn utjelovljuje sportsku eleganciju što Gear Sport čini idealnim za sportski, ali i za business look. Ovaj sat je pravi saveznik u kvalitetnom življenju jer predstavlja sasvim novu razinu fitnessa na kojoj se spajaju prehrana, aktivnost i društvene mreže. Spojen s pametnim telefonom putem aplikacije, Samsung Gear Sport pristupa društvenim mrežama, dok spojen s bluetooth slušalicama omogućava slušanje glazbe za vrijeme treninga.

Direktno sa svog zapešća počnite pratiti napredak vaših zdravstvenih i prehrambenih ciljeva koje ste postavili. Gear Sport sat omogućava vam praćenje unosa kalorija te vas obavještava ako ste pretjerali s hranom. Također nudi savjete i uvide kako biste ostali na pravom putu.. Izvucite najviše iz svog vježbanja koristeći aplikaciju trening vodiča na vašem mobitelu. Izaberite između 60 treninga, a Gear Sport će vas voditi kroz pokrete mjereći ujedno i brzinu otkucaja srca.

Ugrađeni GPS

Krenite na trčanje, golf, avanturističku vožnju biciklom. Ugrađeni GPS omogućava pristup preporučenim rutama za planinarenje.

Vodootpornost

Ako se bavite plivanjem ili vas nespremnog uhvati kiša, ne morate brinuti. Gear Sport je otporan do 5 ATM / 50 metara dubine* i bez problema će i dalje pratiti vaše aktivnosti. Nakon treninga plivanja sinkronizirajte sat sa Speedo On aplikacijom koju trebate posebno instalirati i dobit ćete sve podatke o treningu, obavijesti o vašim najboljim rezultatima, kao i podatke o vašem napretku. Također, možete se natjecati s drugim plivačima i s njima dijeliti svoje treninge.

Gear Sport može automatski pratiti vaše aktivnosti i različite statistike putem Samsung Health aplikacije, uključujući vašu težinu i unos kalorija. On je ujedno i partner u treningu, ali i trener. Može vam dati preporuke s obzirom na kontekst, kao npr. da isključite obavijesti dok vozite ili savjete koje vježbe istezanja možete raditi dok se vozite u avionu.