Ovaj oglas je istekao!

Veliki računalni jastučić za miš i tipkovnicu 90x45cm crna

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 398 puta
Šifra oglasa: 5034416

Cijena:
10,62 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta komponente: Ostalo
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Veliki računalni jastučić za miš i tipkovnicu 90x45cm crna
VELIKA – XXL – 90 cm duga obloga savršena je i za igrače i za ured ili za učenje, nastala s mišlju udobnosti! Možete uzeti tipkovnicu i miš. Podloga za miša IZOXIS omogućuje cijeli raspon pokreta, sada imate potpunu kontrolu nad mišem, nećete napraviti slučajni pokret. Zbog svoje velike veličine, stol je dodatno zaštićen od slučajnih oštećenja.
BEZ PROLIJEVANJA - Dno podloge za igru miša izrađeno je od gume. Zahvaljujući tome, njegova površina nije shematska, osiguravajući maksimalnu točnost i kontrolu lopte i optičkog miša i omogućujući trenutne pokrete bez pomicanja podloge za miša.
VODOOTPORNA - Velika prednost ovog uređaja je vodootpornost. Podloga za miša neće biti oštećena blagim izlijevanjem, pa ne bi trebalo boljeti u slučaju da pogodite šalicu pića.
DUGOTRAJNA UPORABA - oko obloge je prošivena debelim šavom, koji pričvršćuje materijal i sprječava otkinutu oblogu i njezini kutovi se ne savijaju. To će omogućiti mnogo duže razdoblje korištenja.
SPECIFIKACIJA - crna boja; materijal: guma + najlon; dimenzije (duljina / širina / debljina): 90x45x0,2 cm; težina: 0,56 kg; težina u pakiranju: 0,569 kg.