Ovaj oglas je istekao!

LED digitalna budilica s termometrom i USB ogledalom bijelom bojom

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 400 puta
Šifra oglasa: 5033053

Cijena:
17,25 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta komponente: Ostalo
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

LED digitalna budilica s termometrom i USB ogledalom bijelom bojom
Izuzetno originalan, moderan i elegantan dodatak koji će se svidjeti svakom ljubitelju nekonvencionalnih proizvoda. Sat je nesumnjivo neizostavan dio svakodnevnog života, a oprema s dodatnim značajkama čini ga još lakšim. Izgleda sjajno i na noćnom ormariću iu dnevnoj sobi. Tako će sat ići i u spavaću sobu i u dnevni boravak, u sobu za mladež i cijeli ured.

Budilica ima funkciju noćnog načina rada, od 18 do 18 sati uređaj je osvijetljen manjim intenzitetom, bez ručnih postavki. To je osobito korisno kada koristimo sat u spavaćoj sobi i ne želimo da vam zaslijepi oči. Uključivanje noćnog načina rada vrši se promjenom postavki u uključene.

Proizvod je opremljen zrcalnom prednjom stranom koja prikazuje informacije. Mnoštvo značajki ovog LED sata svakako je velika prednost. Ima zaslon za vrijeme, trenutnu temperaturu, funkciju alarma i ogledalo . Zahvaljujući baterijama, sat će "zapamtiti" postavke čak i kada je odspojen od mreže. Gumbi postavki funkcije nalaze se na vrhu — nisu konvegirani, pa nisu toliko vidljivi i ne ometaju estetiku proizvoda. Korištenje ogledala savršeno je za svaki interijer, posebno u modernom stilu – ima elegantan, minimalistički dizajn! Kompaktne dimenzije i mala težina omogućit će vam da ga ponesete na putovanje. Također je izvrstan za slavuj u šatoru, gdje zrcalna prednja strana omogućuje brzu šminku i frizuru.

Kada se oglasi alarm i korisnik pritisne tipku SNOOncy, pokreće se funkcija snobljanja - vrijeme kašnjenja može se pojedinačno podesiti u rasponu od 5-60 minuta.

Sat se može napajati s 3 AAA baterije (nisu uključene) ili putem USB veze (kabel za napajanje možete spojiti na običan utikač ili prijenosno računalo / računalo itd.)

Budilica ima vrlo korisnu funkciju uštede energije. Poznato je da sat ne gledamo cijelo vrijeme – nema potrebe da njegov zaslon stalno svijetli i troši energiju. Kada se baterija potroši, uređaj isključuje zaslon nakon 10 sekundi, što značajno produljuje vijek trajanja baterije. Tijekom kontinuiranog napajanja preko kabela, alarm se stalno pali; ima mogućnost ručnog mijenjanja intenziteta svjetline prikazanih informacija.

4v1 – sat, budilica, ogledalo i termometar! Sve u jednom senzacionalnom uređaju. Budilica je opremljena zrcalnom prednjom stranom koja prikazuje informacije kao što su vrijeme i temperatura. Kompaktne dimenzije i mala težina omogućit će vam da ga ponesete na putovanje. Također je izvrstan za spavanje u šatoru, gdje zrcalna prednja strana omogućuje brzu šminku i frizuru. Alarm ima snobovsku funkciju - kada zvono za uzbunu zazvoni i korisnik pritisne tipku SNZ / LIGHT, aktivira se - vrijeme kašnjenja može se pojedinačno podesiti u rasponu od 5-60 minuta.
NOĆNI NAČIN RADA - Od 18 do 18 sati uređaj svijetli manjim intenzitetom . To je osobito korisno kada se sat koristi u spavaćoj sobi i ne želimo zaslijepiti oči. Uključivanje noćnog načina rada vrši se promjenom postavki u uključene. Osim noćnog načina rada, svjetlinu svjetlosti moguće je podesiti ručno tijekom dana.
2 OPCIJE NAPAJANJA - Uređaj možete napajati pomoću USB kabela, a zatim neprekidno svijetli. Pokreće se s 3 AAA baterije (koje nisu isporučene), postavka omogućuje 10 sekundi svjetla, a zatim istječe. Jednostavno pritisnite tipku SNZ/LIGHT da biste se ponovno pokrenuli. To štedi energiju - i ne morate stalno trošiti novac na nove baterije.
TERMOMETAR - proizvod ima sposobnost mjerenja temperature u određenoj prostoriji; prikazan je u stupnjevima Celzija ili Fahrenheita.
SPECIFIKACIJE - boja kućišta: bijela; boja pozadinskog osvjetljenja: bijela; Napajanje: 3x AAA (nije isporučeno) / napajanje; oblik vremena: 24 / 12h; temperatura: ° C / ° F; dimenzije (duljina / širina / visina): 8/8 / 3,5 cm; duljina kabela: 100 cm; težina seta: 0,11 kg; težina s ambalažom: 0,13 kg.
boja kućišta: bijela
boja pozadine: bijela
napajanje: 3x AAA (nije isporučeno) / napajanje
oblik vremena: 24 / 12h
aksijalno: °C / °F
dimenzije (duljina / širina / visina): 8/8 / 3,5 cm
duljina kabela: 100 cm
Kompletna težina: 0,11 kg
Težina s ambalažom: 0,13 kg
USB kabel za napajanje