Ovaj oglas je istekao!

VRAPČE, ILICA: KVALITETNA POSL. ZGRADA, SHOWROOM + SKLADIŠTE, 1280 m2

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vrapče, Podsused - Vrapče, Grad Zagreb

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas pregledan: 570 puta
Šifra oglasa: 4616769

Cijena:
1.300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 1.280,00 m²
Broj soba / prostorija: 8 i više
Godina izgradnje: 2003
Ulica: Ilica
Detalji poslovnog prostora
Garaža
  • parkirno mjesto
Dodatno
Energetski certifikat
  • U izradi
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Oprema
  • telefon

Opširnije o oglasu

 
KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!
 Đurđica, tel.: 092 35 45 200mail: [email protected]
 Ova nekretnina nalazi se u centru Vrapča, uz Ilicu (s druge strane graniči sa željezničkom prugom) na parceli površine 1489 m2, sagrađena je 2003. godine, a sastoji se od poslovne zgrade (806 m2) i skladišta (480 m2).
Poslovna zgrada, tlocrtne površine 14,20x14,20 m sastoji se od četiri etaže.
U prizemlju i na prvom katu je izložbeno-prodajni prostor sa spuštenim stropom visine 3 metra (showroom) ukupno oko 410 m2, povezan unutarnjim stepenicama. To su dvije velike prostorije s puno svijetla, popločene talijanskom glaziranom keramikom, dva toaleta te dva recepcijska pulta.
Na drugom i trećem katu su uredski prostori- podovi su obloženi masivnim hrastovim parketom (na svakom po sedam ureda) s pripadajućim čajnim kuhinjama i toaletima.
Zgrada je građena je vrlo kvalitetno (armirano-betonska konstrukcija ispunjena porotherm opekom) te može izdržati jake potrese (priložene fotografije gradnje). Stolarija je plastificirana aluminijska, instalirana je telefonska i internetska centrala, protupožarni i protuprovalni alarm, hidrantska mreža te video nadzor. Grijanje i klimatizacija spojeni su na kotlovnicu (nafta), plinski priključak i optički kabel dostupni s ulice.
Iza zgrade, spojeno na nju je priručno skladište 12x20 metara, na dvije etaže, s unutarnjm stepeništem. Skladište  (za sada privremeni objekt) će vlasnik legalizirati o svom trošku (prije bila zelena površina, sad je građevinska namjena).
Iza skladišta  je veliki asfaltirani parking. Cijela je parcela ograđena, vlasnik je otkupio dodatnih 250 m2 susjedne parcele (pa će onda biti ukupna veličina parcele 1746 m2). Oko građevine je izveden asfaltirani kružni tok, moguć pristup 7-tonskim kamionima.
Cijela nekretnina je  izrazito dobro održavana te se budući vlasnik može useliti bez većih ulaganja, a sav zatečeni inventar je uključen u cijenu.
U cijenu od je 1.300.000 eura je uključeno i  poduzeće (djelatnost: nespecijalizirana trgovina na veliko), koje uredno i odlično posluje.
Glavna zgrada ima uporabnu dozvolu a skladište nema jer je u građevnoj dozvoli ucrtana samo nadstrešnica umjesto sadašnjeg objekta što se može naknadno legalizirati.
Lokacija je izvrsna, na glavnoj zagrebačkoj ulici, lagan je pristup svim prometnicama, a u krugu od 200 metara su svi potrebni sadržaji.