Ovaj oglas je istekao!

Kastav - Spinčići, višenamjenski poslovni prostor 258 m2

Fizicka_osoba (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Spinčići, Kastav, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  095/538-1577

Oglas pregledan: 3848 puta
Šifra oglasa: 4407049

Cijena:
180.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u zgradi
Tip poslovnog prostora: višenamjenski
Površina: 258,44 m²
Broj soba / prostorija: 8 i više
Godina izgradnje: 2007
Tip gradnje: novogradnja
Ulica: Spinčići
Kućni broj: 161/3
Moguća zamjena: Da
Detalji poslovnog prostora
Broj etaža
  • 1
Stanje nekretnine
  • odlično
Kat
  • suteren
Blizina javnog prijevoza
  • Da
Dodatno
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
  • vlasnički list
Infrastruktura
  • potpuna

Opširnije o oglasu

Prodajem višenamjenski poslovni prostor na dobroj lokaciji u Kastvu (granica s Matuljima), Spinčići, u neposrednoj blizini glavne prometnice, a do priključka na zaobilaznicu Pula-Zagreb je potrebno 5 min.
Može se koristiti kao izložbeno-prodajni, skladišni, uslužni (zubarska ordinacija, fitnes centar i sl. ), uredski ili proizvodni prostor ili tihi obrt.

Dobra prilika za distribucijske tvrtke, ili tvrtke koje trebaju imati desetak odvojenih prostorija za urede, prodaju, izložbeno-prodajni prostor, zubnu ordinaciju, proizvodnju, spremišta ili skladišta različite vrste robe.
Odlično za manje firme kojima je potreban prodajno-izložbeni prostor, te više skladišta kao i kancelarijski prostor, ili pak za proizvodne tvrtke jer postoji veći prostor za proizvodnju a ostalo su skladišta i uredi. Moguće i za bilo koju tihu djelatnost (radiona, tiskara, stomatološka ordinacija i sl. ) Moguća je i manja proizvodnja zbog snage struje (razvedena je industrijska struja) i brojnih priključaka vode.

Lak pristup osobnim vozilom, kombijem i kamionom. Prostor ima i osiguran put za utovar-istovar materijala i robe, te betonsku rampu za viljuškar od parkinga u dvorištu do prostora.
Šleperom moguć pristup preko dodatnog zemljišta 298 m2 uz objekt, na kojem treba napraviti parking za 10 vozila ili pristupno-utovarni prostor za šlepere.

Prostor se nalazi u suterenu zgrade i ukupne je površine 258, 44 m2 i sastoji se od: izložbeno-prodajnog prostora, predprostora, kancelarije, dva skladišta, pet spremišta, tri wc-a, tuša, dodatnoga spremišta 30 m2 . U nekretnini se, osim radnih i skladišnih prostorija, nalazi i sala za sastanke s kaminom i vinskim podrumom. Nekretnini pripadaju 3-4 parkirna mjesta ispred zgrade, moguće je parkirati i u ulici, a na dodatnih 298m2 je moguće izraditi još dodatnih 10 parkirnih mjesta ili pristupnog utovarnog prostora za šlepere.

Nekretnina ima 2 ulaza i koncipirana je tako da se može modularno podijeliti u 2 prostora, na željene veličine, ovisno o potrebi.
Jedan prostor u tom slučaju može biti bilo što od naprijed opisanog, a drugi isključivo skladišni. Ukoliko nemate potrebe za svih 258 m2, jedan dio možete npr. koristiti za svoje potrebe, a drugi u tom slučaju dati u zakup, te tako brže vratiti investiciju.

Moguće više vrsta grijanja.

Vlasništvo uredno 1/1
Nema provizije - prodaje vlasnik.

Tel. 095 538 1577