Ovaj oglas je istekao!

Trnje, kod FERa, poslovnica+uredi, 185m2, prodaja

Marti's nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Martinovka, Trnje, Grad Zagreb

Telefon  091/165-3252

Oglas pregledan: 536 puta
Šifra oglasa: 5094590

Cijena:
565.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u zgradi
Površina: 185,16 m²
Broj soba / prostorija: 7
Grijanje: Gradski plin
Godina izgradnje: 2000
Detalji poslovnog prostora
Kat
  • Prizemlje

Opširnije o oglasu

TRNJE, BLIZU FER-a, POSLOVNICA 39 m2, 2 SOBE, PRIZEMLJE + UREDI 146 m2, 6 SOBA, MEZANIN, PRODAJA
ODLIČAN POSLOVNI PROSTOR! IZVANREDNA LOKACIJA!

Prodajemo odličan poslovni prostor na prometnoj pješačkoj lokaciji u poslovnom dijelu naselja Trnje, blizu FER-a, nadomak Miramarske i Botaničkog vrta. Ovaj poslovni prostor je koristila banka pa je pogodan za poslovnicu banke s bankomatom i uredskim prostorijama na katu ili za neku sličnu djelatnost, poslovnicu osiguranja.

Poslovnica je u prizemlju, na južnoj strani, ima 2 prostorije, toalet, zasebne ulaze, željezna vrata, alarm, bankomat i veliki izlog preko cijelog prednjeg dijela. Ulaz u lokal je s prednje strane za klijente, a bočno iz prolaza za zaposlenike kroz željezna vrata u poslovnicu, a kroz stubište zgrade u uredske prostore na katu.

Na katu u mezaninu je uredski prostor sa 6 soba, kuhinjom i 2 toaleta. Prozori gledaju na ulicu i na parkiralište sa stražnje strane. Grijanje je etažno centralno plinsko.
Zgrada je u odličnom stanju, iz 2000. godine, održavana i bez ikakvih oštećenja od potresa kao i poslovni prostori. Zidovi i stropna ploča su armirano betonski. Unutarnji zidovi su betonski i zidani, vanjska stolarija je aluminijska s izo staklom, unutarnja vrata su drvena, a ulazna za osoblje protuprovalna, ugrađena je klimatizacija i telefonski priključci.
U okruženju su poslovno stambene zgrade i mnogobrojni poslovni prostori, fakultet FER, trgovine, uslužne djelatnosti i javni gradski prijevoz, a do centra grada tek 10-ak minuta pješke, do Glavnog kolodvora 5 minuta šetnje.

Molimo zvati na broj:
091 1653 252

Šifra objekta: iro-357

Energetska klasa: U izradi

Kontakt: Ured agencije, [email protected], +385 91 165 3252