oglasnik

Stambeno poslovni prostor 1100m2 u lijepom okruženju za brojne namjene

Šifra oglasa: 3904663
cijena: 2.779.296 kn
približno: € 369.000
Telefon 091/562-7546

Lokacija Prhovec, Gornji Mihaljevec, Međimurska (Pogledaj na karti)

Avenue nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)
QR code

Opširnije o oglasu

Prodaje se atraktivan stambeno- poslovni prostor u Međimurskoj županiji, u Gornjem Mihaljevcu, u mjestu Prhovec na izuzetno mirnoj i lijepoj lokaciji (svega petnaestak minuta vožnje udaljen od Čakovca i Varaždina, stotinjak km od Zagreba i desetak minuta udaljen od slovenske granice . pored nekretnine se nalazi Grad labirinata ili trivijalno Park mira).
Sama nekretnina je vrlo lijepo uklopljena u pitoreskno, zeleno okruženje pa s obližnjom šumom, dolinom i potočićem čini posebno šarmantnu i atraktivnu cjelinu.
U naravi je riječ o samostojećoj nekretnini s dvije odvojene (zasebno etažirane) jedinice.
Prvu etažu čine: prizemlje, potkrovlje i pripatci tj. u prizemlju ukupne površine 86,49 m2 smješteni su: ulazni trijem, hodnik, kupaonica, wc, dnevni boravak s blagovaonicom, zimski vrt, kuhinja, izba i stubište; dok su u potkrovlju smještene: spremište, spavaća soba, dnevni boravak, dvije kupaonice, hobi soba i stubište ukupne površine: 194,42 m2. Toj etaži pripadaju i garaža, spremište i dvorište od 866 m2.
Sveukupno prvu etažu čini: 280,91 m2 stambenog dijela, 866 m2 dvorišta, spremišta u podrumu od 11,38 m2 i garaža 26,97 m2.
Drugi dio ili etažu nekretnine čini prizemlje, kat i potkrovlje stambeno- poslovne zgrade s dvorištem u kojoj prizemnu etažu čine: tri hodnika, tri sobe, welness, masaža, ženski i muški wc, ulazni prostor, spremište, dvije kupaonice, dvorana za sastanke, polivalentna dvorana, kuhinja, kotlovnica, wc, knjižnica i vjetrobran- ukupne površine od 463,43 m2. Na katu tog dijela smještene su: dvije sobe s čajnim kuhinjama, 9 kupaonica, 9 soba, spremište, hodnik, stubište, 6 balkona i jedna terasa- ukupno: 245,21 m2. U potkrovnom dijelu te etaže nalaze se: dvije polivalentne dvorane, stubište i spremište- ukupno: 157,25 m2. Ovoj etaži pripada i nadstrešnica i dvorište od 1058 m2 ili sveukupno: poslovni prostor 865,89 m2, nadstrešnica 63 m2 i dvorište 1058 m2.

Namjene prostora su brojne: edukacijske ili kongresne, hostel, dom za starije osobe, welness centar, klinika, . prostor je adekvatan za sve ugostiteljske i turističke sadržaje ali i za stanovanje.
Nekretnina se prodaje isključivo kao cjelina.
Za ozbiljne kupce moguće je dobiti na uvid prosječne režijske troškove.

Napomena: provizija za kupca iznosi 2 % + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene.


Osnovni podaci
Tip poslovnog prostora: višenamjenski
Površina: 1.100,00 m²
Broj soba / prostorija: 8 i više
Kat: prizemlje
Godina izgradnje: 1996
Tip gradnje: starogradnja
Stanje nekretnine: dobro
Broj etaža: 2
Ulica: Prhovec
Detalji poslovnog prostora
Grijanje
  • plin etažno
Garaža
  • samostojeća garaža
  • parkirno mjesto
Infrastruktura
  • potpuna
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
  • vlasnički list
Oprema
  • telefon
  • alarmni sustav


Pogledaj stranicu oglasa