Ovaj oglas je istekao!

Prilika! Zagreb (Vrapče) prodajni/izložbeni/skladišni prostor (prodaja)

Lokacija  Vrapče, Podsused - Vrapče, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  098/982-8599, 091/532-8881

Oglas pregledan: 261 puta
Šifra oglasa: 4599327

Cijena:
341.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta poslovnog prostora: u zgradi
Tip poslovnog prostora: višenamjenski
Površina: 208,00 m²
Grijanje: plin centralno
Godina izgradnje: 2011
Ulica: Ilica
Detalji poslovnog prostora
Kat
  • prizemlje
Dodatno
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Poslovni prostor nalazi se u prizemlju stambene zgrade, površine 208,86 m2 - gleda na Ilicu. Prostor je podijeljen na jednu stambenu jedinicu koja je trenutno u funkciji najma, te ostali prostor koji je služio kao izložbeno-prodajni salon. Stambena jedinica ima cca 65 m2, zasebni ulaz i sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom, dvije spavaće sobe i kupaonice - kompletno namješten i registriran za dnevni najam (tri zvjezdice).

Poslovni prostor sastoji se od tri velike prostorije, koje se po potrebi mogu odvojiti u više prostorija, kupaonice sa tuš-kabinom i logge/ostakljene terase koja je zatvorena PVC stolarijom i spremišta. Na podu je granit, strop je spušten, orijentacija je sjever - jug. Južna strana je ostakljena i gleda na samu Ilicu. Ispred su tri vanjska parkirališna mjesta.
Kompletan prostor ima sve uvijete za Hostel.

Poslovni prostor ima tri vanjska nenatkrivena parkirališna mjesta, ostalo su četiri garažna parkirna mjesta te garaža sa dva parkirna mjesta. Garaža ima svoja rolo vrata i po potrebi može biti i skladišni prostor i ima 58,58 m2. Kada zbrojimo stambeno/poslovni prostor, garažu, tri vanjska parkirna mjesta i četiri garažna parkirna mjesta dobijemo ukupno 349, 44 m2.
- Tlocrt u prilogu-

U blizini su svi bitni sadržaji, vlasništvo je uredno.