Ovaj oglas je istekao!

Poslovna zona Radnička, VMD poslovna zgrada, ured 19.40 m2

MEDIAR NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trnje, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  092/501-9992

Oglas je aktivan od 07.08.2019.
Oglas otvoren: 2193 puta
Šifra oglasa: 3890003

cijena: 4.062 kn
približno: € 550
Osnovni podaci
Tip poslovnog prostora: uredski prostor
Vrsta poslovnog prostora: u zgradi
Površina: 19,40 m²
Broj soba / prostorija: 1
Kat: 6. - 10. kat
Godina izgradnje: 2006
Tip gradnje: novogradnja
Stanje nekretnine: odlično
Broj etaža: 1
Režije: u cijeni najma
Ulica: Avenija grada Vukovara
Detalji poslovnog prostora
Grijanje
 • plin etažno
Namještenost
 • namješteno
Infrastruktura
 • potpuna
Oprema
 • internet
 • telefon
 • video nadzor
 • alarmni sustav
 • portafon
 • zaštitarska služba
 • klima uređaj
 • prilag. osobama s invalidetom
 • lift
Blizina javnog prijevoza
 • Da

Opširnije o oglasu

BEZ AGENCIJSKE PROVIZIJE!

Trebate ured na prestižnoj lokaciji i ne želite razmišljati o ničem osim o svom poslu? Na pravom ste mjestu.

Iznajmljuje se ured br. 1, u vrhunskoj VMD zgradi na Ulici grada Vukovara/Radničkoj cesti, na 6. katu zgrade. Kvadratura ureda 19,40m2.

Zakup poslovnog prostora je moguć kratkoročno, minimalno na jedan mjesec i dugoročno. Prilikom ulaska u ured plaća se zakup za dane do kraja mjeseca, jednokratna naknada, polog u iznosu jedne mjesečne zakupnine i zakupnina za naredni mjesec. Nema otkaznog roka tako da se kod odlaska obračunava broj dana koliko je ured korišten, a za ostale neiskorištene dane do kraja mjeseca novac se vraća isto kao i polog ukoliko je ured u istom stanju kao kod preuzimanja (u slučaju većih oštećenja iz pologa se u dogovoru s zakupoprimcem podmiruje saniranje štete).

Ured br. 1 opremljen je radnim stolovima, stolicama, ladičarima, kabinetima za spise, telefonima, dvostrukom foteljom za goste i multifunkcijskim uređajem (printanje, kopiranje, skeniranje i fax). Prilikom zakupa poslovnog prostora, zakupoprimac dobije novi toner za multifunkcijski uređaj, koji je prilikom prestanka zakupa potrebno nadoknaditi.

Ured je odmah useljiv i dostupan 7/24/365.U cijenu zakupa su uključeni troškovi grijanja, hlađenja, vode, struje, čistoće, zajednički troškovi zgrade, održavanje zajedničkih prostora, osiguranja, recepcija, osiguranja prostora, korištenje čajne kuhinje, neograničeno korištenje interneta (optička veza, 90 Mb/s) U cijenu zakupa je uključeno i 20 sati gratis korištenja soba za sastanke po uredu.

U cijenu zakupa nije uključena pretplata za fax i telefonski broj koja iznosi ukupno za dva broja 80,00 kuna + PDV i dnevno čišćenje ureda koje iznosi 10,40 kuna po m2 mjesečno + PDV. Trošak telefonskih impulsa prefakurira se klijentu po cjeniku Iskon d.d. kao pružatelju telekomunikacijskih usluga(centrala bilježi sve pozive tako da je moguće dobiti i ispise istih).

Na ulazu u zgradu nalazi se prva recepcija na kojoj je osiguranje 0 – 24 sata, a na ulazu u sam poslovni prostor nalazi se druga recepcija na koju pristižu stranke koje se za vrijeme radnog vremena primaju i upućuju do ureda klijenta ili sobe za sastanke.

Također, svakodnevno je osigurana dostava zaprimljene pošte u ured, a moguće je klijente obavijestiti o pristigloj pošti u njihovoj odsutnosti (kao i skeniranje i dostava iste mailom) te obavijest mailom o posjetiteljima.

Mogućnost zakupa parkirnog mjesta u Green goldu.Vi se koncentrirajte na svoj posao, a mi ćemo na sve drugo!

Cijena: mjesečni najam 4076,66kn+PDV + trošak otvaranja 1.565,25kn+PDV+ polog 4076,66 kn


Za sve dodatne informacije, javite se s povjerenjem!


Povratak na vrh