Ovaj oglas je istekao!

Trešnjevka, cimericu u kući za studente

Lokacija  Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb

Telefon  091/330-0331

Oglas pregledan: 396 puta
Šifra oglasa: 4213310

Cijena:
108 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan, višeetažni u kući
Površina sobe: 15,00 m²
Namještenost: namješteno
Režije: posebno
Ulica: Dinarska
Dostupno od: 20.12.2019.
Kućni ljubimci dozvoljeni: ne

Opširnije o oglasu

Slobodno je JEDNO MJESTO za žensku osobu u dvokrevetnoj sobi u kući namijenjenoj studentima ili mlađim zaposlenima. Zajednički se koristi kuhinja, boravak, kupaonice i balkoni.
Kuća se sastoji od 5 soba, dvije dvokrevetne i tri jednokrevetne sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka. Oprema : Wi-Fi, perilica za rublje, daska za glačanje, stalci za sušenje rublja, usisavač i pribor za čišćenje. Zajednička kuhinja sadrži perilicu za posuđe, hladnjak sa zamrzivačem, ploča za kuhanje, pećnica, suđe i posuđe. Svaka soba je opremljena s krevetom, pisaćim stolom i stolicom, garderobnim ormarom, prekrivačem i jastukom. Cijena najma je 800 kuna u što nisu uključene režije i čišćenje, a stanar treba ima svoju vlastitu posteljinu. U kući postoji spremište za bicikle.
Kuća se nalazi u naselju obiteljskih kuća na Trešnjevci, u mirnom i sigurnom dijelu grada, dvije minute do okretišta tramvaja br. 12, 9 i 3. Uz okretište tramvaja nalazi se banka, pošta, Konzum, Müller, Mlinar, a u neposrednoj blizini je dvorana, teretane i nogometno igralište. Uz okretište se nalazi autobusna stanica za Prečko, Jankomir, Strmec i Samobor.
Stanar dobiva ugovor o najmu uz mogućnost prijave boravišta, ako je potrebna.
Prijave i informacije na mail : student.treš[email protected] ili na broj telefona 091/3300331