Ovaj oglas je istekao!

Maksimir, nova zasebna soba za cimerice

Lokacija  Maksimir, Grad Zagreb

Telefon  091/783-0660

Oglas pregledan: 792 puta
Šifra oglasa: 4070075

Cijena:
191 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u zgradi
Namještenost: namješteno
Tip gradnje stana: novogradnja
Režije: posebno
Dostupno od: 23.09.2022.
Kućni ljubimci dozvoljeni: ne

Opširnije o oglasu

Nova soba za novu cimericu studenticu. Ako si u potrazi za komfornim stanom, prelijepom sobom i ugodnom ženskom ekipom, javi se. Gazdarica ne živi u stanu, nego samo studentice. Svaka ima zasebnu sobu, a stan je lijep, svijetao i jako velik, u najljepšoj je zgradi u naselju, novijoj, ima preko 80 m2
Cijena je 1440 kuna i 480 kn za komunalije po osobi, svaki mjesec isto, znači 1920 kuna (191 e plus 64 e, ukupno 255 e), a u to je uračunato sve : i grijanje i flat internet. Polog 1 mj. U sobama je sve što treba: ormari, veliki kreveti, radni stolovi i stolci, i novi su.

Sobe u stanu su odvojene zasebnim hodnicima, a prostora za rad, učenje i druženje imamo još u kuhinji i dnevnom boravku te lođi koja se nastavlja na boravak.

Cijeli stan ima više od 80 kvadrata, namješten, puno prozora, ima ukupno dva balkona.
Nema bojlera ni plinskih boca.
Stan je na sjajnoj lokaciji jer do agronomije i šumarstva, prometa ima negdje pet minuta pješice, ekonomije, efektusa i libertasa desetak, zatim do veterine, edukacijsko-rehabilitacijskog i kampusa, pa onda pmf-a, zšem-a , družbe isusove, algebre.

Inače, zbog blizine tramvaja (osam linija), koji je na dvadeset koraka, komunikativan je tako da ni do jednog fakulteta ne treba puno. Do trga bana jelačića isto jedno petnaest min.

Lokacija idealna za sve kojima je važno da ne lutaju i gube vrijeme – tramvaji, autobusi, vlak, a do trga se može pješke. Nema mračnih, uskih ulica, nema lutanja. Parking je pred ulazom i besplatan je.

Sportski sadržaji: sportski centar svetice, novi bazeni, sportske dvorane, teniski tereni, biciklističke staze i za rolanje, trčanje.

Blizina svih važnih trgovačkih centara, konzuma, spar, kaufland, plodine, lidl, dm, garden mall, importane.

Blizina autobusnog i glavnog kolodvora. Tražimo isključivo studenticu jer je u stanu isto ako studentica (2. G. Engl)
Važno je da ostaješ barem do kraja akademske godine, znači do 1. 7.