Ovaj oglas je istekao!

Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki, namještena soba

Mahir-Misteris (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kraljevečki Novaki, Sesvete, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  092/292-9729

Oglas pregledan: 243 puta
Šifra oglasa: 4263565

Cijena:
150 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u kući
Površina sobe: 18,00 m²
Namještenost: namješteno
Tip gradnje stana: starogradnja
Režije: u cijeni najma
Ulica: Selska cesta
Dostupno od: 22.01.2020.
Kućni ljubimci dozvoljeni: ne

Opširnije o oglasu

Iznajmljivanje sobe , najam sobe

Iznajmljujem sobu, sa upotrebom kupatila sa tuš kabinom, i polu namještenom kuhinjom na atraktivnom mjestu: radnicima, studentima i studenticama, djevojkama i dečkima, ženama i muškarcima i parovima.

Soba ima 3 kreveta a nalazi se na atraktivnom mjestu u kući na 2. katu pored koje je prelijepa terasa okrenuta prema jugu tj. Na glavni ulaz u kuću i dvorište, sa koje imate prekrasni pogled okoline na: sjever, istok, zapad i jug.
Iz sobe se ulazi u hodnik a iz njega u kupatilo sa tuš kabinom i kuhinju kroz čiji prozor imate prekrasni pogled okoline na: sjever, istok i jug, tj. Na glavni ulaz u kuću i dvorište.

( posuđe za pripremanje jela, posuđe za serviranje jela i pića, pribor za jelo, kuhinjska peć, frižider, veš mašina i ostalo po dogovoru. )

Kuća ima gradski plin tj. etažno plinsko centralno grijanje sa radijatorima za grijanje prostorija i tople vode za kupaonu, gradski vodovod i kanalizaciju, parkirno mjesto, internet i tv.
Cijela kuća ima sve nove vanjske prozore i vrata od pvc-a bijele boje.

U blizini su važni objekti, 1 do 10-tak minuta pješice: benzinska pumpa, pekara, dvije trgovine, dvije apoteke, veliki konzum, praonica rublja, city center one east, emezzeta, tržnica, kafići, hoteli, restorani, automehaničar, autolimar, autopraonica, željezarija, škola, vrtić, dom zdravlja (1. 5 km), bolnica (7 km), zubar, željeznička stanica~vlak (1. 5 km), crkva, fitnes, teretana, aerodrom (8 km), ikea i drugi.

Kuća se nalazi na glavnoj cesti za: sesvete-dugo selo na selskoj cesti u kraljevečkim novakima u sesvetama a u blizini je hotel martini.
Blizina (100 metara) autobusne stanice zeta, linija 269 borongaj-dubec (dubrava)-sesvetski kraljevec koja vozi svakih 14 minuta i linija 278, a vozi do terminala u sesvetama.
Može se doći i sa autoputa i zagrebačke zaobilaznice na izlaz broj 11, autoput a4 za varaždin, istočna strana zagreba.

Cijena mjesečnog najma po ležaju ili osobi je 150 € (1 100 kn) sa režijama i plača se mjesec dana unaprijed. Obavezan je i novčani polog.
Moguć dogovor oko cijene i ostalih detalja, ovisno o vašim potrebama.

Vaša privatnost i diskrecija su osigurani.

Za sve informacije i upite ne šaljite email, već nazovite na broj:
092 - 29 29 7 29 od 00 do 24 h.