Ovaj oglas je istekao!

Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki, namještena soba

Mahir-Misteris (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kraljevečki Novaki, Sesvete, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  092/292-9729

Oglas pregledan: 538 puta
Šifra oglasa: 4263560

Cijena:
150 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: stan u kući
Površina sobe: 6,00 m²
Namještenost: namješteno
Tip gradnje stana: starogradnja
Režije: u cijeni najma
Ulica: Selska cesta
Dostupno od: 23.01.2020.
Kućni ljubimci dozvoljeni: ne

Opširnije o oglasu

IZNAJMLJIVANJE SOBE, NAJAM SOBE

Iznajmljujem sobu, sa upotrebom kupatila sa Tuš kabinom, i polu namještenom kuhinjom na atraktivnom mjestu: radnicima, studentima i studenticama, djevojkama i dečkima, ženama i muškarcima.

Soba ima 1 krevet a nalazi se na diskretnom i mirnom mjestu na 2. katu pored koje je odmah kupaona sa Tuš kabinom, hodnik i kuhinja, kroz čiji prozor imate prekrasni pogled okoline na: sjever, istok i jug, tj. na glavni ulaz u kuću i dvorište.

( Posuđe za pripremanje jela, posuđe za serviranje jela i pića, pribor za jelo, Kuhinjska peć, Frižider, veš mašina i ostalo po dogovoru. )

Kuća ima gradski plin tj. etažno plinsko centralno grijanje sa radijatorima za grijanje prostorija i tople vode za kupaonu, gradski vodovod i kanalizaciju, parkirno mjesto, Internet i TV.
Cijela kuća ima sve nove vanjske prozore i vrata od PVC-a bijele boje.

U blizini su važni objekti, 1 do 10-tak minuta pješice: Benzinska pumpa, Pekara, dvije Trgovine, dvije Apoteke, veliki Konzum, Praonica rublja, City Center One East, Emezzeta, Tržnica, Kafići, Hoteli, Restorani, Automehaničar, Autolimar, Autopraonica, Željezarija, Škola, Vrtić, Dom zdravlja (1.5 km), Bolnica (7 km), Zubar, Željeznička stanica~Vlak (1.5 km), Crkva, Fitnes, Teretana, Aerodrom (8 km), IKEA i drugi.

Kuća se nalazi na glavnoj cesti za: Sesvete-Dugo Selo na Selskoj cesti u Kraljevečkim Novakima u Sesvetama a u blizini je Hotel Martini.
Blizina (100 metara) autobusne stanice zeta, linija 269 Borongaj-Dubec (Dubrava)-Sesvetski Kraljevec koja vozi svakih 14 minuta i linija 278, a vozi do terminala u Sesvetama.
Može se doći i sa autoputa i Zagrebačke zaobilaznice na izlaz broj 11, autoput A4 za Varaždin, istočna strana Zagreba.

CIJENA mjesečnog najma po ležaju ili osobi JE 150 € (1 100 Kn) SA REŽIJAMA i plaća se mjesec dana unaprijed. Obavezan je i novčani POLOG.
Moguć dogovor oko cijene i ostalih detalja, ovisno o vašim potrebama.

Vaša privatnost i diskrecija su osigurani.

Za sve informacije i upite NE ŠALJITE EMAIL, već nazovite na broj:
092 - 29 29 7 29 od 00 do 24 h.